ĆERKA ŽELJKA OBRADOVIĆA IMA HOBI ZA KOJI RETKO KOJI MUŠKARAC IMA HRABROST: Od oca je naučila važnu životnu lekciju

Željkova naslednica Anja je izuzetno obrazovana dama, a svoje slobodno vreme koristi na zanimljiv način

Celebrities
Autor:
ĆERKA ŽELJKA OBRADOVIĆA IMA HOBI ZA KOJI RETKO KOJI MUŠKARAC IMA HRABROST: Od oca je naučila važnu životnu lekciju
Anja Obradović, Foto: preentscreen/Facebook

Cenjeni trener u svetu košarke, Željko Obradović, izgradio je impresivnu karijeru, uvek ističući ključnu ulogu svoje porodice u postizanju najvećih uspeha. Nastavlja da ostvaruje izvanredne rezultate na košarkaškim terenima, vodeći mlade sportske timove, ali ne zaboravlja naglasiti da su mu supruga i deca apsolutni prioritet.

Nije tajna da već decenijama uživa u snažnom zajedništvu sa suprugom Vesnom, a njihov skladan brak ostaje netaknut bez ikakvih skandala. Od samog početka veze, iskreno se poštuju i podržavaju, zajedničkim trudom usmeravajući svoju decu, Đorđa i Anu, ka uspešnim putevima u životu.

Iako je uspešno čuvao svoj privatni život od radoznalih očiju javnosti godinama, bliski ljudi Željka Obradovića dobro znaju da je posebno vezan za svoju naslednicu.

Dok je Đorđe krenuo stazama svog oca, zaljubljujući se u košarku pod Obradovićevim vođstvom, Anja je pronašla svoj put u umetnosti. Rođena i odrasla u Beogradu, otvorila je svoju umetničku galeriju u rodnom gradu.

Zbog prirode posla kojim se bavi često putuje, neko vreme je živela u evropskim centrima umetnosti - Parizu i Barseloni, a trenutno se nalazi u Sloveniji.

Izuzetno je obrazovana i govori, čak, sedam jezika. Koliko je posebna govori u prilog činjenica da ima jako zanimljiv hobi - padobranstvo.

U februaru pre dve godine se ostvarila i u najvažnijoj životnoj ulozi, postala je mama devojčice Milice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs