MILIONERU PREDVIĐALI BRAK SA ANSTASIJOM RAŽNATOVIĆ A ON DOBIO ĆERKU SA DRUGOM: Beba se rodila u SAD i dobila retko ime

Raskid Đorđa i Anastasije je pre nekoliko meseci šokirao javnost a sada je mladi biznismen postao i otac.

Celebrities
Autor:
MILIONERU PREDVIĐALI BRAK SA ANSTASIJOM RAŽNATOVIĆ A ON DOBIO ĆERKU SA DRUGOM: Beba se rodila u SAD i dobila retko ime
Bivši dečko Anastasije Ražnatović postao otac., Foto: printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Đorđe Kuljić je bivši dečko Anastasije Ražnatović sa kojim je nekoliko godina bila u ozbiljnoj vezi. Svi su željno iščekivalinjihovu svadbu obzirom da su i živeli zajedno ali je odjednom usledio raskid.

Mladi novosadski biznismen je nastavio dalje kao i Anastasija i godinu i po dana nakon raskida oženio se Milom Radojević. Povezivali su ga sa nekoliko poznatih dama međitim, on je potvrdio vezu samo sa svojom trenutnom ženom.

Sada je stigla još jedna lepa vest a to je da je zgodni Đorđe postao otac jedne devojčice. Naime, negova supruga je bila trudna još za vreme venčanja a znalo se da beba stiže početkom jeseni. Porodila se u Americi obzirom da prema pisanju domaćih medija njih dvoje i žive na relaciji SAD- Srbija..

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir/ Zorana Jevtić

Svoju ćerkicu su odlučili da nazovu Elina što je zaista retko i lepo ime. Postoji nekoliko verzija porekla ovog nesvakidašnjeg imena.

Prema jednoj vuče poreklo iz grčkog jezika i znači "Grčka". Postoji i hebrejska verzija, po kojoj reč "el" u prevodu znači "život dat od Boga". Po drugoj verziji ovo ime vuče poreklo iz Skandinavije. Tamo je to samostalni oblik imena Elena i na srpskom bi značilo "baklja" ili "sjajna".

Đorđe Kuljić
foto: printscreen/youtube/ RTV Pink Official

Đorđe je u medijima opisan kao milioner koji je bio pet godina u ljubavi sa Anastasijom Ražnatović i mnogi su očekivali da u nekom trenutku da stanu na ludi kamen.

Sa one strane Atlantika Đorđe vodi kompaniju koja se bavi transportom robe kamionima. Oženio se godinu i po dana posle raskida sa Cecinom ćerkom, s kojom je ostao u korektnim odnosima.

Posle raskida Ananastasija je izgovorila sudbonosno da fudbaleru Nemanji Gudelju, a mladi biznismen iz Novog Sada je pronašao novu ljubav u lepoj Mili, prenosi Glossy.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs