30 GODINA VOLELA MONSTRUMA, PA UMRLA PRED VENČANJE: Na njenoj sahrani muvao je rođenu ćerku

Ljubavna priča čoveka koji je muvao ćerku na sahrani svoje najveće ljubavi.

Celebrities
17:02h Autor:
30 GODINA VOLELA MONSTRUMA, PA UMRLA PRED VENČANJE: Na njenoj sahrani muvao je rođenu ćerku
Foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Bila je poznata lepotica, a on filmska zvezda nominovana za Oskara. Zajedno su podelili jednu od najepskijih romansa u holivudskoj istoriji. Bilo je to oko 1980. godine kada je Rajan O'Nil upoznao Faru Foset — 10 godina nakon njegove uloge u Ljubavnoj priči koja mu je promenila život i ubrzo nakon što je Fara završila svoje učešće u hit TV seriji Čarlijevi anđeli.

"Nikad u životu nisam video dvoje lepših, ludo zaljubljenih ljudi", kaže Ali MekGro, kolega iz Rajanove ljubavne priče. "Bilo je naelektrisano biti u njihovoj orbiti."

Rajan i Fara su zvanično postali par 1982. i bili su zajedno 15 godina. Za to vreme, Fara je rodila Rajanovog sina Redmonda.

Fara Fosit, Rajan O'Nil
foto: Profimedia

Godine 1997. Rajan i Fara su prošli kroz težak, javni raskid, ali nisu dugo ostali razdvojeni. Ponovo su se ujedinili 2001. i ostali zajedno do Farahine smrti 2009. godine, zatvarajući poslednje poglavlje u njihovoj stvarnoj, 30-godišnjoj ljubavnoj priči.

Godine 2006, nakon što su obnovili svoju romansu, Farrah je dijagnostikovan analni rak. Uprkos agresivnim, holističkim i alternativnim tretmanima, hemoterapiji i operaciji, rak se na kraju proširio na Farinu jetru. Oslabila je, provela je vreme u bolnici i čak je izgubila kosu. Rajan je bio uz nju sve vreme.

Prognoza je izgledala mračna, ali Farrah je nastavila da se bori. Čak je dokumentovala svoju borbu sa rakom koristeći ručnu video kameru za dvosatni dokumentarac Farah's Story.

Fara Fosit, Rajan O'Nil
foto: Profimedia

"Jednom mi je rekla: "Hoću li uspeti?" Rajan kaže: "A ja sam rekao, 'Jesi'."

Osim tog trenutka, kaže da nikada nisu razgovarali o "kraju" ili o tome šta bi to moglo doneti. "Ona je bila samo pomirena sa bilo kakvim ishodom. Nikada se o tome nije razgovaralo", kaže on. "Nismo razgovarali o testamentu niti o tome gde bi ona trebalo da bude sahranjena".

Fara Fosit, Rajan O'Nil
foto: Profimedia

Dana 25. juna 2009. Farah je izgubila svoju hrabru bitku i preminula. Rajan je bio uz nju do samog kraja.

Sada, više od godinu dana nakon Farrine smrti, Rajan i dalje ima problema da priča o velikoj ljubavi svog života. "Postoji rupa gde bih voleo da je", kaže on. "Ne mogu da ga popunim."

Fara Fosit, Rajan O'Nil
foto: Profimedia

"Znate onaj izraz koji vreme leči", kaže Opra. "Da li vremenom postaje bolje?" Rajan je tih. "Ne još", kaže on. "Još nije." Što se njihovog sina tiče, Redmond se borio sa zavisnošću od droge i kasnijim zatvorom. Sada, Rajan kaže da mu je bolje. "On je trezan, nije u zatvoru i ima svoju malu kuću", kaže Rajan. "On se trudi da je učini ponosnom."

Rajan kaže da su ga poslednje godine Farinog života naučile nečemu važnom — odabrao je pravu devojku. "Nikada je nisam voleo više nego poslednjih nekoliko godina", kaže on.

Fara Fosit, Rajan O'Nil
foto: Profimedia

Ta devojka je nekada važila za jednu od najlepših žena na svetu, ali kako Rajan kaže, bila je prizemna i živela je svoj san. "Ona je u suštini bila jednostavna devojka iz Teksasa koja nikada nije očekivala da će imati ovakvu karijeru", kaže on. "[Bilo je] tako simpatično."

Jedna stvar po kojoj će Fara uvek ostati upamćena je njena prepoznatljiva frizura sa perjem, stil za koji Rajan kaže da je nosila iz određenog razloga. "Pitao sam je: 'Zašto tako nosiš kosu? To je kao lavica'", kaže Rajan. "Rekao sam: 'Niko te ne može videti' A ona je rekla: 'Zato to radim.'

Nakon što je sa Farom proveo skoro 30 godina, Rajan deli šta je naučio o ljubavi.

Fara Fosit, Rajan O'Nil
foto: Profimedia

"Ljubav je nesavršena. Ne postoji savršena ljubav", kaže on. "Ali možete nešto da uradite sa nesavršenom ljubavlju. Možete to da doterate, i možete da je održite u životu. Možete pronaći načine da ostanete zajedno. Ključ je da ostanete zajedno."

Rajan kaže da nije uvek bio dobar partner — bio je razveden nekoliko puta i imao je decu sa mnogo žena. Ali, zahvaljujući Fara, promenio je svoj način. "Naučila me je [kako da budem dobar partner]", kaže on. "Učila me je ne znajući da me uči."

Fara Fosit, Rajan O'Nil
foto: Profimedia

Na sahrani muvao rođenu ćerku

Da u tome ima istine, do­kazao je i sam Rajan koji je na sahrani voljene Fare svoju ćerku Tatum pozvao na piće jer je ni­­je prepoznao! Osim toga, dan nakon sahrane snim­ljen je u igrama na plaži s mlađanom plavušom!

Glumac je svim silama želeo da se dokopa Farinog testamenta, no očigledno ga je Fara Fosit poznavala bolje nego iko pa mu je u testamentu ostavila - ništa!

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs