OBOŽAVALI SMO JE, IGRALA FINE ŽENE, PA POSTALA LJUBAVNICA NAJMOĆNIJEG MEKSIKANCA: Rodila mu sina i nestala pre 13 godina

Obožavali smo da gledamo Adelu Norijegu u serijama, ali se ona misteriozno povukla na vrhuncu slave i od tada vešto izbegava medije.

Celebrities
06:05h Autor:
OBOŽAVALI SMO JE, IGRALA FINE ŽENE, PA POSTALA LJUBAVNICA NAJMOĆNIJEG MEKSIKANCA: Rodila mu sina i nestala pre 13 godina
Adela Norijega, Foto: Printscreen Youtube - MisClipsyMas

Adela Norijega je meksička glumica koju su obožavali mnogi Srbi pre više od 2 decenije. Naime, ova prelepa dama je tokom 90-ih i početkom 2000 - ih imala je najviše naslovnih uloga u svojoj rodnoj zemlji. Postala poznata po svojoj izvanrednoj sposobnosti da oživi različite likove, posebno one pozitivne i očara publiku širom sveta. Njena dugo crvenkasta kosa i neodoljiv osmeh bili su njen zaštitini znak.

Međutim, već 13 godina se potpuno povukla iz javnosti, a šuška se da je razlog tome njena ljubavna afera sa nekadašnjim meksičnim predsednikom. Uskoro puno 54 godine, ali se o Adeli gotovo ništa ne zna, te se svi čude kako je "odjednom samo nestala".

Adela Amalija Norijega Mendes je rođena 24. oktobra 1969. u Meksiko Sitiju, Otac joj je umro kada je ona bila u ranoj adolescenciji, a majka je preminula1995. godine, nakon borbe sa rakom. Ima stariju sestru Rejnu i mlađeg brata Alehandra. Već sa 12 godina je počeka da se bavi manekenstvom, kao i da snima reklame i muzičke spotove, a već sa 14 ušla je profesionalno u svet glume.

Norijega je započela svoju glumačku karijeru u mladosti i brzo privukla pažnju kritičara i publike. Njena izvanredna pojava i sposobnost da prenese duboke emocije činile su je izuzetno talentovanom. S vremenom je stekla reputaciju jedne od najpoželjnijih glumica u meksičkoj televizijskoj industriji. Jedna od njenih najpoznatijih uloga bila je u telenoveli "Quinceañera" iz 1987. godine.

Domaća publika ju je gledala u serijama „Pravo na ljubav“, „Izvor“, „Prava ljubav“, „Virhinija“, „Vatra u krvi“, „Marija Isabel“ i drugim.

Njene brojne kolege, ali i prijatelji žale se kako im se nije javila već više od godinu dana, a neki navode da sa njom ne mogu stupiti u kontakt otkako se pre deset godina povukla iz sveta sapunica.

Već se dugo priča kako je Adela teško bolesna te da ima rak, ali njena sestra se tada oglasila preko Tvitera i dodatno zbunila obožavaoce.

"Moja sestra nema društvene mreže i sva sreća da je tako jer ne može videti količinu neistinitih informacija koje kruže o njoj. Istina je da je bolesna, ali u pitanju nije rak već nešto drugo", napisala je Rejna.

Adela je pre 30 godina bila u vezi sa bivšim predsednikom Meksika, 72-godišnjim Karlosom Salinasom, a pojedini mediji sa sigurnošću tvrde kako su njih dvoje dobili sina koji danas ima 31 godinu.

"Skrivaju to jer se Karlos taman oženio Anom Paulom Žerard kad mu je Adela rodila dete. Supruzi to nikada nije priznao iako ga je nekoliko puta pitala je li to istina", rekao je izvor blizak bivšem moćniku.

A o ovoj zabranjenoj romasni je pričao svojevremno i Adelin prijatelj sa kojim je bila bliska 90-ih godina.

- On je bio očaran njenom lepotom 1988. godine kada ju je video u glavnoj ulozi jedne telenovele. Odmah je nazvao producenta i rekao mu da im ugovore susret. Iako je ona odbijala, Karlos je zapretio da će uticati na njenu karijeru - istakao je tada i dodao:

- Rekao joj je da mu mora ispuniti sve njegove želje ukoliko se želi baviti glumom. Nakon što je mu je rodila dete, pobrinuo se da "nestane" te joj je zapretio da se više nikada ne sme pojaviti u javnosti. Ne znam čime ju je i kako ucenio, ali upalilo mu je - zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs