MET DEJMON JE ZNAO DA SE NJEGOVA ŽENA LOŽI NA NJEGOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA: Ono što je uradio je neverovatno

“Ne dodajem ulje na vatru, ne varam svoju ženu, ne postoji bilo šta loše o čemu bi se govorilo. Sve dok im ne budem pripremio nešto novo, mediji neće pokazati interesovanje za mene“

Celebrities
11:08h Autor:
MET DEJMON JE ZNAO DA SE NJEGOVA ŽENA LOŽI NA NJEGOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA: Ono što je uradio je neverovatno
Dugogodišnje prijateljstvo dva glumca., Foto: Profimedia

Met Dejmon i njegova supruga Lusijana Barozo predstavljaju primer trajne i prave ljubavi u svetu holivudskih parova.

Međutim, ova postojanost u odnosima nije ograničena samo na njegov ljubavni život već se proteže i na njegovo dugogodišnje prijateljstvo sa kolegom glumcem Benom Aflekom.

Ben Aflek, Met Dejmon
foto: Profimedia

Sudbina je očigledno umešala svoje prste u ljubavnu priču između Dejmona i njegove supruge Lusijane. Jednom prilikom je svom maniru ispričao: „Moja žena je, u stvari, bila veliki obožavatelj Bena pre nego što smo se upoznali. A njena najbolja drugarica je bila u mom timu. I dalje se šalimo na tu temu.”

Međutim, teško da bilo šta može da naruši odnos ova dva dugogodišnja prijatelja.

Ben Aflek, Met Dejmon
foto: HAL GARB / AFP / Profimedia

Iako su Met Dejmon i njegova supruga nerazdvojni od 2003. a formalno su se venčali 2005. godine, pogrešno bi bilo reći da su u savršenom braku što je jednom prilikom i sam Met istakao.

Tokom promotivnog intervjua za „Openhajmer“, gde je Dejmon tumačio generala Leslija Grouvsa, podelio je ključni uslov za njegov povratak u Holivud. Uzeo je pauzu u glumi kako bi se usredsredio na svoju porodicu i rešio sve veće pukotine u svom braku, koje su bile posledica njegovog zahtevnog rasporeda.

met dejmon, lusijana barozo
foto: Profimedia

"Ovo će vam možda zvučati izmišljeno ali je zapravo istina, morao sam da pregovaram sa suprugom o slobodnim danima. Bio sam u Intersteleru i onda me je Kris stavio na led za nekoliko filmova da bih mogao da idem na terapiju za parove," ističe on u svom iskrenom otkriću i dodaje:

"Jedini uslov da prekinem svoje slobodne dane je bio ukoliko me Kris pozove," što je i uradio za potrebe filma "Openhajmera" gde Met tumači ulogu Leslija Grouvsa.

Met Dejmon
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sudbina postoji kao nevidljiva ruka koja vodi naše živote kroz zamršene obrasce događaja i prilika koje često prkose razumnom objašnjenju. Slučajni susreti i nepredviđeni obrti sudbine podsećaju nas na naše putovanje kroz ovaj zagonetni svet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs