BILA JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA U SRBIJI: Njemu RASTURILA brak, a najbolju drugaricu navodno IZDALA, pa usledio ŠOK OBRT

Životna priča Lune Đogani krije uzbudljive i skandalozne detalje zbog kojih je postala jedna od najpoznatijih žena u Srbiji.

Celebrities
14:40h Autor:
BILA JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA U SRBIJI: Njemu RASTURILA brak, a najbolju drugaricu navodno IZDALA, pa usledio ŠOK OBRT
Foto: Printscreen Instagram/ luna_djogani

Luna Đogani postala je majka po drugi put, te je na svet donela devojčicu. Budući da je dete poznatih estradnih umetnika, Anabele Atijas i Gagija Đoganija, o njenom životu se oduvek pisalo, a poznato je i da su je pratili brojni skandali.

Luna se sada skrasila kraj Marka Miljkovića, sa kojim je ljubavnu vezu otpočela u rijalitiju, a njihova ljubav prošla je kroz snažne oluje koje su je učvrstile.

Rođena je 8. marta 1996. godine u Treleborgu u Švedskoj, a veliku popularnost stekla u periodu kada se družila sa Anastasijom Ražnatović, sa kojom je naprasno prekinula drugarski odnos. Razlog svađe između nih dve ni danas nije potpun jasan, dok se spekulisalo o tome da je Luna Anastasiji preotela dečka, međutim sve je ostalo samo na nivou spekulacija.

Kao dete poznatih roditelja suočavala se raznim poteškoćama. Zbog svojih obaveza i nastupa često nisu bili uz nju, te su je ostavljali kod rođaka da je čuvaju, a nakon čega su usledile i njihove svađe, a na kraju i razvod.

- Uživala sam okružena braćom i sestrama, ali su mi moji falili za Novu godinu, Vaskrs... Dešavalo se da ih ne vidim po mesec dana jer su bili na turnejama po svetu. Kada bi se vratili, uvek bi me obasipali poklonima. Jednom su mi ispunili najveću želju i kupili mi maltezera. Tada im je sve bilo oprošteno - započinje ispovest Luna za "Informer".

Uvek je imala želju da bude u centru pažnje, te da se sve "vrti" oko nje, što je i sama priznala.

Anabela Atijas, Luna Đogani
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Ceo život želim da budem u centru pažnje. Bila sam glavna u svemu - kada je trebalo da se glumi, pleše... Uvek sam volela da igram uz Ruslanu, Britni Spirs... Deca umeju da budu surova, pa je bilo i onih koji me nisu voleli jer sam dete poznatih roditelja. Govorili su mi: "Ćelava" i stalno me lupali po čelu. Kako neko prođe, zvekne me, a onda se svi smeju. I danas ne znam što im je smetalo moje čelo. Jeste veliko, ali meni je lepo. Kažu da su ljudi sa visokim čelom inteligentni. Ponižavali su me i pokušali da mi poljuljaju samopouzdanje koje sam tek gradila. To mi je smetalo, pa sam se žalila mojima, koji su često išli u školu zbog toga - priča ona i nastavlja:

- Teško mi je padalo što me nastavnici nisu voleli jer sam ćerka Anabele u Gagija. Umesto da me uče, ponižavali su me pred drugom decom. Jednom sam na času matematike rekla da ne mogu da naučim gradivo, a nastavnica mi je odbrusila: "Naravno, ni ja ne bih mogla da učim da mi je mama u rijalitiju." Plakala sam jer sam se osećala loše zbog njihovih reči.

Njena popularnost je porasla učešćem u rijalitiju "Zadruga 1" koji je emitovan na "Pink" televiziji, a u kojem se zaljubila u oženjenog pevača, Slobu Radanovića. Ona je ubrzo postala najomraženija ljubavnica, dok je ceo Balkan gledao njene svađe sa Slobinom tadašnjom ženom, Kijom Kockar. Da drama bude još veća, u rijaliti su ušli i Lunini roditelji, koji su imali žučne svađe. Cela situacija na Lunu se negativno odrazila, te je svakodnevno proživljavala psihičke probleme.

Luna Đogani, Slobodan Radanović, Sloba Radanović
foto: Printscreen Youtube

Odlučila je da zbog novca i kako bi popravila reputaciju uđe i u "Zadrugu 2" gde se ponovo zaljubila, i to u Marka Miljkovića, kojeg Anabela Atijas od samog početka nije podnosila, te je zbog toga došla u sukob sa ćerkom.

"Ona mene gleda kroz Marka Miljkovića!", rekla je Luna, da bi joj majka odbrusila: "Da, jeste, prodala si me za ki*u", bila je samo jedna od njihovih mnogobrojnih rasprava.

Nakon izlaska iz rijalitija, sve je došlo na svoje mesto - Luna je izgladila odnose sa porodicom, udala se i rodila dve ćerkice. Inače, ona je sreću okušala i u pevanju, snimila je nekoliko pesama, nakon čega se povukla iz muzičkog sveta. Danas sa svojim suprugom snima za svoj Jutjub kanal.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Luna Đogani