SASVIM OBIČNI SUSRET PROMENIO JE ŽIVOT JEDNE CRNOGORKE: Danas se druži se sa svetskim džet setom i živi svoj san

Bila je obična devojka iz Crne Gore, a sada radi svoj posao iz snova.

Celebrities
13:52h Autor:
SASVIM OBIČNI SUSRET PROMENIO JE ŽIVOT JEDNE CRNOGORKE: Danas se druži se sa svetskim džet setom i živi svoj san
Devojci iz Crne Gore jedan susret na ulici promenio život, Foto: printscreen/instagram/bo.mccourt

Bo Janičić je bila obična devojčica iz Crne Gore koja je završila studije politike i sociologije na Kingston univeritetu. Rođena je u Baru a danas živi u Los Anđelesu.

Uživa u društvu svetskog džet seta poput Zoe de Živanši sestričine čuvenog modnog maga luksuznog brenda Ibera de Živanšija.

Umetnička je direktorka i stilistiknja tokom dana dok je noć doba kada njena kreativnost dolazi do izražaja tražeći prave komade i kombinacije za svoje klijente. Ukratko to je život ove lepotice koja predano i vredno radi da bi bila tu gde je danas.

Sada vrlo uspešna influenserka, model i mlada mama, sarađuje sa brendovima poput Gucci, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, i kreće se u društvu poznatih faca Holuvuda.

Sve je počelo u Baru u Crnoj Gori: „Tamo sam vodila jednostavan život. Uživala sam odrastajući tamo zbog tog komšijskog duha. Sva deca iz zgrade bi izašla napolje i jedna mama bi čuvala desetoro njih dok trče, igraju se. Bilo je divno“, kazala je Bo u jednom intervjuu za strane medije.

Ispričala je i da joj je mama bila ekonomistkinja, a tata radio u brodskoj logistici. Ipak, zbog tadašnje ekonomske situacije otac je prihvatio novu poslovnu ponudu i odselili su se u Grčku. Smestili su se u elitnom naselju Glifada kod Atine.

Tu je Bo živela do 18. godine. Čak 11 godina je igrala balet, pohađala britansku školu, a onda iz Atine otišla u London na studije politike i sociologije na Kingston univerzitetu. I tada se desio prelomni trenutak – sasvim slučajno.

„Prve godine skauti su me primetili na ulici, tražili da se slikam i ispostavilo se da se to isplatilo jer sam potpisala ugovor za veliku modnu agenciju.“

Ipak, ona je bila istrajna i studirala još tri godine kako bi završila fakultet. Tek nakon diplomiranja odlučila je da se posveti modi. Otišla je na samo jedno probno snimanje i odmah postala zaštitno lice za Trussardi Eyewear.

Put ju je potom odveo u Ameriku gde je počela da radi svoj posao iz snova. Pojavljuje se na velikim proslavama i žurkama, druži se sa modelima, kreatorima, uticajnim ljudima svetske klase.

Ali svoje korene ne zaboravlja – američkim medijima je čak otkrila recepte svoje bake da bi malo bolje upoznali svet iz kog je došla, prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs