NIKAD NE BISTE POMISLILI DA OVA NAŠA PEVAČICA IMA NAJLUKSUZNIJI STAN: Usred doma je bazen od 50.000 evra i ZLATAN ORMAR

Stan Ane Sević je neverovatno glamurozan, te mnoge ostavlja bez daha. U srcu je grada, a u njemu je sve pažljivo usklađeno.

Celebrities
13:56h Autor:
NIKAD NE BISTE POMISLILI DA OVA NAŠA PEVAČICA IMA NAJLUKSUZNIJI STAN: Usred doma je bazen od 50.000 evra i ZLATAN ORMAR
Kako izgleda stan Ane Sević?, Foto: Printscreen/Instagram/anasevicofficial

Pevačica Ana Sević, otkako je stupila u brak sa Danijelom Nedeljkovićem, uplovila je u mirnu luku, te trenutno ima život kao iz bajke. Kao mama troje dece, posvetila se porodičnom životu, a svoju oazu mira je uredila vodeći računa o apsolutno svakom detalju!

Sa suprugom i njihovo dvoje dece, kao i sa ćerkom iz braka sa pevačem Darkom Lazićem živi u i te kako luksuznom stanu na Vračaru.

Istakla je joj je bilo najbitnije da bude prilagođen deci, ali je svaki komad nameštaja veoma pažljivo birala, kako bi se sve savršeno uklopilo. Tako je dobila prostorije koje su veoma udobne, ali vrlo otmeno sređene.

U dnevnom boravku dominira prostrana crna kožna garnitura, dok zidove krase moderne slike, a u stanu preovladavaju svetli tonovi.

A, verovali ili ne, Ana usred stana ima i bazen! Jednom prilikom i pokazala na svom storiju na Instagramu kako izgleda bazen, dok su radovi još bili u toku.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram/anasevicofficial

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Danijel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. Ana će sada sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.

1 / 6 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sa druge strane, deo koji Ana, takođe, posebno voli je ogroman garderober u zlatnim nijansama. Poznata je po tome da veoma vodi računa o svakoj odevnoj kombinaciji, a njeni stajlinski su neretko inspiracija drugim devojkama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs