NAJZGODNIJI MUŠKARAC HOLIVUDA UPRAVO SE VENČAO U TAJNOSTI: Poznat je po tome što sliku svog polnog organa pokazuje svima

Kris Evans se upravo venčao sa Albom Baptistom, glumicom koja je od njega mlađa 16 godina

Celebrities
Autor:
NAJZGODNIJI MUŠKARAC HOLIVUDA UPRAVO SE VENČAO U TAJNOSTI: Poznat je po tome što sliku svog polnog organa pokazuje svima
Kris Evans i Alba Baptista, Foto: Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tajno venčanje Kris Evansa i Albe Baptiste ostavilo je sve u čudu. Naime, par se venčao u strogoj tajnosti, dok je gostima priprećeno da isključe telefone i o venčanje ne pričaju nikome.

Poznato je samo da je par od početka godine u vezi, te da se Kris plašio da će "mediji uništiti njegovu ljubav i sreću sa Albom."

"Kris je zaljubljen i nikad nije bio srećniji. Njegova porodica i prijatelji obožavaju Albu," rekao je dobro obavešten izvor.

Krisov brat, Skot Evans koji se takođe bavi glumom, naveo je kako je Kris oduvek imao "strah" od medija i mešanja u njegov privatni život, jer svaku njegovu devojku stavlja u žižu javnosti pa se devojke uplaše i pobegnu glavom bez obzira. Stoga je s razlogom krio svoju ljubav sa Albom, a sve u želji da je zaštiti.

Inače, prošle godine magazin People je Krisa Evansa proglasio za najseksepilnijeg muškarca godine.

"Mama će biti jako srećna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime stvarno može da se pohvali", rekao je Kris tada.

Kris Evans
foto: Profimedia

Svi se živo sećaju momenta kada je Kris Evens 2020. godine na Internet postavio sliku svog polnog organa. Ubrzo nakon što je objavio fotografiju, odmah je i izbrisao i to pod obrazloženjem da je došlo do greške kada je pokušavao da objavi stori na Instagramu.

Ali internet nikad ne zaboravlja!

Kris Evans
foto: Profimedia

Ko je Alba Babtista, žena Krisa Evansa?

Alba Babtista je glumica koja je 16 godina mlađa od Krisa i poznata je javnosti po ulozi u Netfliksovom filmu Ratnička sestra.

Rođena je u Lisabonu, ima 26 godina i uspela je da se dokaže u svetu glume kao talentovana mlada žena.

Osim glumom, ona se bavi i humanitarnim radom pa je tako 2018. godine bila u Kambodži gde se bavila obrazovanjem dece.

Alba govori 5 jezika: španski, francuski, nemački, engleski i portugalski.

Pogledajte njihove fotografije:

1 / 5 Foto: Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs