ROKVIĆ NIJE HTEO PRED SMRT DA PIŠE TESTAMENT: Kad je osetio da je kraj, ovo je uradio s novcem, a 1 stvar ga PROGANJALA

Marinko Rokvić je oduvek bio poznat kao veliki zaštitnik svoje porodice, te se ceo život trudio da njegovim najmilijima ništa ne fali.

Celebrities
14:18h Autor:
ROKVIĆ NIJE HTEO PRED SMRT DA PIŠE TESTAMENT: Kad je osetio da je kraj, ovo je uradio s novcem, a 1 stvar ga PROGANJALA
Kako je Marinko Rokvić podelio imovinu pred smrt?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Skoro dve godine je prošlo od odlaska muzičke legende Marinka Rokvića, bez čijih hitova ne može da prođe nijedno slavlje. Vlasnik evergrinova poput "Skitnica", "I kad me svi zaborave", "Potražiću oči nešto zelenije" borio se sa rakom pankreasa, a kada je bolest uznapredovala, odlučio je, iz dogovor sa suprugom Slavicom, da raspodeli imovinu koju su stekli.

Do poslednjeg dana je bio pravi zaštitinik čitave porodice, te ni tokom najtežeg perioda nije želeo da ih opterećuje. Naprotiv, trudio se da provedu divne zajedničke trenutke, te je i pevao sa svojim naslednicima.

Njegova poslednja želja je bila da Dario, Nikola i Marko nastave da žive u miru i slozi, što je ispričala njegova koleginica sa estrade koja je zbog poštovanja prema porodici insistirala na anonimnosti.

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti - rekla je.

1 / 5 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

I dodala da nije želeo da se njegovi sinovi posvađaju oko novca.

Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - rekla je pevačica, koja je bliska sa Marinkovom porodicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs