TUMARAO JE ZAPUŠTEN KAO SOCIJALNI SLUČAJ: Sada se vratio u formu, zaveo brinetu 18 godina mlađu koja GRMI kako izgleda

Kris Pajn je poznat kao veliki zavodnik i neženja, ovog leta uživa sa 18 godina mlađom brinetom

Celebrities
11:27h Autor:
1 / 5 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavni holivudski glumac Kris Pajn, nekada poznat po svojoj neodoljivoj harizmi i izraženom šarmu prema ženama, danas se pojavljuje u potpuno drugačijem svetlu. Sa svojih 43 godine, Kris je uhvaćen na ulicama Los Anđelesa u opuštenoj atmosferi koja je malo koga navela da ga prepozna na prvi pogled. Bio je zapušten i delovao je kao socijalni slučaj.

Kris Pajn
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Na izgledu bivšeg zavodnika primetne su promene koje su dodatno naglasile njegovu zrelost. Proseda brada i duža kosa, koja se sada nesputano spušta niz njegov vrat, daju mu jedan suptilno sofisticiran izgled. Prošlo je vreme kada je bio začetnik beskrajnih šala, a danas izgleda kao čovek koji je pronašao svoj mir.

kris pajn
foto: CARV / Backgrid USA / Profimedia

U svetlu ovih promena, malo je ko prepoznao čoveka koji je nekada bio inkarnacija mladenačkog šarma i muževne privlačnosti.

Ljubavni život Krisa Pajna

Od 2018. godine, Kris je u vezi sa 36-godišnjom britanskom glumicom Anabelom Volis. Ova veza se činila stabilno, s obzirom na to da par često izbegavao javna pojavljivanja zajedno. Međutim, posle četiri godine veze par je prekinuo zabavljanje. Kris, čini se, više ne teži publicitetu i reflektorima kao nekada, već je pronašao svoj sklad u skrivenim trenucima s voljenom osobom.

Kris Pejn
foto: PARAMOUNT PICTURES - Album / Album / Profimedia

Ranije u svojoj životnoj priči, Kris je bio poznat po svojim brojnim vezama s poznatim lepoticama kao što su glumice Sofija Butelo i Zoja Kravitc, te i sa fotografinjom Iris Bjork, kostimografkinjom Amandom Frensis Horne, kao i manekenkama Jasminom Walc i Dominik Pik. Međutim, izgleda da je pravu ljubav pronašao tek s Anabelom Volis, jer su njih dvoje zajedno gradili temelje dubokog emocionalnog povezivanja.

Kris Pajn danas više nije samo bivši okoreli zavodnik koji je krstario crvenim tepisima i osvajao srca mnogih. On je postao čovek sazrelog stava prema životu, pronašavši ljubav i mir izvan reflektora Holivuda, čime je još jednom dokazao da se istinska vrednost ne meri samo spoljnim sjajem, već dubokim unutrašnjim iskustvima.

Paparaci su ga uhvatili na plaži sa atraktivnom brinetom za koju se sve pitaju ko je. Deluje mlađe 20 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs