TURSKI GLUMAC KOME SE ŽENE BACAJU PRED NOGE, SA NAŠIH JE PROSTORA: Svet je u čudu zbog izjave koji je njegov tip devojke

Džan Jaman je glumac kog smo obožavali u turskim serijama, njegovo poreklo je sa naših prostora, a on o tome nije ranije govorio

Celebrities
10:07h Autor:
TURSKI GLUMAC KOME SE ŽENE BACAJU PRED NOGE, SA NAŠIH JE PROSTORA: Svet je u čudu zbog izjave koji je njegov tip devojke
Džan Jaman, Foto: Profimedia

Džan Jaman, rođen 1989. godine u Istanbulu, ističe se kao 32-godišnji glumac s dubokim korenima na Kosovu i iz Severne Makedonije, koji je dosegao visine slave zahvaljujući svojim zapaženim ulogama u turskim televizijskim sapunicama.

Njegova živopisna karijera nije samo ograničena na svetlo reflektora, već je i aktivni učesnik društvenih mreža, redovno deljenje isječke iz svojih profesionalnih i ličnih trenutaka s fanovima. Međutim, ono što naročito privlači pažnju jeste njegova šarmantna pojava na slikama koje pokazuju njegovu sklonost ka atraktivnom oblačenju, što izaziva opšte divljenje ženskog dela njegove publike.

Pored njegove ekstravagantne pojave, Džan Jaman, poznat i kao 'turski Džejson Momoa', ima bogato kulturno nasleđe koje ga duboko oblikuje. Njegova porodica potiče s Kosova i iz Severne Makedonije, a od njegovog dede s majčine strane je nasledio strast prema jezicima, koji je uvek voleo da istražuje. Taj deda je bio izuzetno jezički talentovan i govorio je čak šest jezika. Uz maternji turski jezik, Džan Jaman tečno govori i italijanski, engleski i francuski. Njegova jezička radoznalost bila je evidentna još u srednjoj školi, gde je bio najbolji učenik svoje generacije s najvišim ocenama u istoriji te obrazovne institucije.

Iako je završetak srednje škole proveo u Americi, njegova veza s Istanbulom nikada nije oslabila. Nakon povratka, odlučio se upisati na pravni fakultet, koji je uspešno okončao 2012. godine. Po okončanju studija, stupio je u svet prava i započeo karijeru u kompaniji "PricewaterhouseCoopers". Paralelno, njegova strast prema pisanju nije jenjavala, pa je redovno doprinosio ekonomskoj rubrici novina "Dunya". Međutim, život je za Džana imao nešto drugo u pripremi.

Tokom jednog godišnjeg odmora, prijatelj ga je podstakao da se prijavi na audiciju za televizijsku seriju, a sudbina ga je izabrala da dobije ulogu. Prvi veliki iskorak u njegovoj glumačkoj karijeri desio se 2016. godine kada je zabljesnuo u seriji 'Dolunay'. Međutim, uz svetla reflektora, postojali su i trenuci sukoba. Često je bio pod naslovima turskih medija zbog navodnih nesuglasica s tri godine starijom koleginicom Selen Sojder, koja je takođe bila deo serije. Navodno su se njihovi sukobi čak završili sudskim procesom, koji je rezultirao novčanom kaznom zbog narušavanja časti.

U poslednjih nekoliko godina, Džan Jaman svoj dom pronašao je u Italiji, očaravajući tamošnju javnost svojim prisustvom. On je bio predmet interesovanja tokom svojih putovanja i promocija u zemljama poput Grčke, Španije, Italije i Srbije. Njegova strast prema putovanjima nikada nije splasnula, a istraživanje novih mesta i kultura i dalje ga ispunjava radosti.

Iako se često povezuje s društvenim mrežama i javnim životom, Džan Jaman je takođe osoba koja njeguje svoje hobije. Tokom jednog perioda karantina, odlučio se posvetiti sviranju bubnjeva i savladati tango, čemu ga je naučila njegova majka, koja je takođe instruktorka za taj ples. Njihov dnevni boravak postao je svojevrsna igraonica za ples, gde su zajedno vežbali sate i sate. Džan je bio iskren o nedostatku vremena za dublje odnose.

Ipak, izrazio je svoje preferencije kad je u pitanju idealna partnerka. Osobe koje se ponašaju poput muškaraca ili su previše glasne nisu one koje bi privukle njegovu pažnju. Umesto toga, on se oseća privučenim prema vedrim i pozitivnim ženama, koje muškarca osvajaju energijom, mirisom i bojom glasa.

Iako je blistav na ekranu, njegova autentičnost leži u svetu izvan reflektora, gde se istinski posvećuje svojim interesima i traži unutarnji sklad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs