"IZGLEDAJU KAO OTAC I ĆERKA A ONA ČAK I LIČI NA NJEGOVE ĆERKE": Osude na račun glumca i njegove 39 godina mlađe supruge

Fotografije ovog poznatog para zgrozile su svet i pokrenule mnogo negativnih komentara.

Celebrities
13:45h Autor:
"IZGLEDAJU KAO OTAC I ĆERKA A ONA ČAK I LIČI NA NJEGOVE ĆERKE": Osude na račun glumca i njegove 39 godina mlađe supruge
Nova supruga poznatog glumca liči na njegove ćerke., Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularni švedski glumac Dolf Lundgren (65) i njegova supruga Ema Krikdal (25) više ne mare za komentare da izgledaju poput oca i ćerke. Na početku su svoju vezu krili od javnosti zbog velike razlike od 39 godina, međutim sada su potpuno oguglali na negativne komentare.

Javnost ih često kritikuje i povodom toga što fitnes instruktorka neodoljivo podseća na Dolfovu stariju ćerku Idu.

"Izgledaju kao otac i ćerka, i što je najgore ona liči na njegove ćerke",

"Kakva ćerka, kao da mu je unuka", "Jao fuj", samo su neki od komentara.

Ipak, on kaže da su njegove ćerke prihvatile Emu: "Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i neprijatno, saopštiti mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan i one su srećne", izjavio je nedavno Dolf.

1 / 12 Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On je dodao i da je za njega ljubav sa mlađom partnerkom zapravo predstavljala olakšanje: "Veza s mlađom osobom može biti pravi blagoslov, nema toliko "repova" i loših iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu da budu daleko zreliji od recimo 40-godišnjaka, godine ne znače da je čovek nešto naučio u životu", istakao je glumac.

Novinari su ga upitali i planiraju li on i Ema decu u budućnosti.

"Ne znam, videćemo, moraću to da proverim, ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bi prvo trebalo da uradim neke lekarske preglede", našalio se.

Inače, mlada Norvežanka je otkrila da je Dolfa upoznala u teretani, i kako kaže nije imala pojma ko je on morala je da gugla. Dolf i Ema venčali su se u julu ove godine na intimnoj ceremoniji na grčkom ostrvu Mikonos, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs