IMAO JE 15 KAD SE ZALJUBIO U 25 GODINA STARIJU UČITELJICU: Zbog njega je ostavila muža s kojim ima troje dece

Ljubavna priča Emanuela i Bridžit Makron je veoma zanimljiva i neobična.

Celebrities
Autor:
IMAO JE 15 KAD SE ZALJUBIO U 25 GODINA STARIJU UČITELJICU: Zbog njega je ostavila muža s kojim ima troje dece
Ljubavna priča Emanuela i Bridžit Makron, Foto: Alain ROBERT / Sipa Press / Profimedia

Prva dama Francuske Brižit Makron odmara u Fort de Bregansonu sa suprugom Emanuelom Makronom, predsednikom Republike Francuske, i psom Nemom. Ljubavni par uživao je zajedno, razmenjujući nežnosti, dok je Bridžit pokazla da ima savršenu liniju.

Njih dvoje su jedan od najskladnijih ljubavnih parova, uprkos velikoj razlici u godinama. Naime, Bridžit je od Emanuela starija 25 godina, a upoznali su se kada ga je ona podučavala, u njegovoj školi u Amiensu. Francuski predsednik je tada imao 15 godina. Zanimljivo je da je ona u to vreme bila u braku sa čovekom sa kojim je dobila troje dece. Međutim, kako bi mogla da se uda za Emanuela, razvela se od prvog muža.

Bridžit Makron, Emanuel Makron
foto: Alain ROBERT / Sipa Press / Profimedia

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emanuel sve više počeo pojavljivati u javnosti, prvo kao ministar, a zatim i kao predsednički kandidat 2016. godine, a mnogi su se zapitali i može li tako neobičan par biti autentičan. Iako je njihova privrženost osvojila skeptike, interes javnosti za prvi par koji menja norme - i spominjanje Bridžitinih ​​godina, nikada se nisu smanjili.

Bridžit Makron, Emanuel Makron
foto: Alain ROBERT / Sipa Press / Profimedia

Supruga francuskog predsednika našla se na velikom udaru javnosti. Bizarna informacija da je rođena kao muškarac, ne prestaje da šokira. Prema pisanju La Figara, Bridžit je nameravala da pokrene pravni postupak, te da podnese tužbu protiv pokretača ove izošpačene teorije.

1 / 11 Foto: EPA / Etienne Laurent

Bridžit je poznata po svom dobrotvornom radu, kojim se bavi uz podršku svog malog tima. Većina pitanja u njenim kampanjama povezana su s njenom bivšom karijerom učiteljice, kao što su maltretiranje u školama, autizam u djetinjstvu, mentalno zdravlje i društveni mediji.

Ljubavni par nema zajedničke dece, a Emanuel je njenu decu prihvatio kao svoju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs