NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA POČINJE U TINEJDŽERSKOM PERIODU: Ovako je lepa Seka osvojila srce Saše Đorđevića

Iako je dugo nismo videli u javnosti, Aleksandra Seka Đorđević bila je i ostala na vrhu liste najlepših žena naših sportista

Celebrities
Autor:
NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA POČINJE U TINEJDŽERSKOM PERIODU: Ovako je lepa Seka osvojila srce Saše Đorđevića
Saša Đorđević, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Aleksandar Saša Đorđević, proslavljeni košarkaš i trener, upoznao je svoju sadašnju suprugu Aleksandru Seku Đorđević još kao tinejdžer preko kolege Nebojše Ilića. Nebojša je bio školski drug Aleksandre.

Aleksandra, zvana Seka je udata za Sašu Đorđevića i imaju skladan i lep brak.

Prvi susret se odigrao u kafiću na Vračaru, gde je Aleksandar primetio prelepu devojku koju su prijatelji nazivali Seka. Razmenili su poglede i osmehe, nakon čega su se upoznali. Brzo se zaljubio u nju, iako su mu pripreme s Partizanom i reprezentacijom bile izazovne u tom periodu.

Seka Đorđević, Aleksandar Đorđević, Saša Đorđević
foto: Kurir/ Damir Dervišagić

‒ Često sam dolazio sa društvom u kafić na Vračaru, gde sam jedne večeri video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme sa Partizanom i reprezentacijom ‒ priznao je svojevremeno trofejni košarkaš.

Kratka crna kosa, koja je oduvek bila zaštitni znak supruge Saše Đorđevića i danas je krasi. Baš kao i širok osmeh. Nesumnjivo je da je jedna od najpoželjnijih i najlepših žena najših sportista.

Saša Đorđević, Seka Đorđević
foto: ATA Images

Njih dvoje su zajedno proputovali ceo svet i živeli u različitim gradovima širom sveta, ali su odlučili da svoje porodično gnezdo izgrade u Beogradu. Kroz sve to, delili su najlepše trenutke života, ali i suočavali se s izazovima, ali nikada nisu odustali jedno od drugog. Njihova veza je dokaz da istinska ljubav postoji i da je nepokolebljiva.

Aleksandar Đorđević, Saša Đorđević
foto: Mikhail Aleksandrov / TASS / Profimedia

Sale Đorđević je u jednom intervjuu istakao da pored sebe ima fenomenalnu suprugu, porodicu i prijatelje. Smatra da je njegov najveći uspeh u karijeri to što voli ono što radi, što je važnije od samog posla koji obavlja.

Kada se 2017, posle osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj, popeo na čuveni balkon Skupštine grada, u šali je poručio da je pre 22 godine bio opravdano sprečen. Oni nešto stariji znali su da je to aluzija na njegov izostanak sa dočeka košarkaša 1995. godine, kada se zbog venčanja u Bolonji nije pridružio ekipi.

Saša Đorđević, Seka Đorđević
foto: ATA Images

Par se venčao u julu 1997. godine, a nakon četiri godine dobili su ćerku Tari, a nekoliko godina kasnije i ćerku Tesu. Iako su poznate javne ličnosti, nisu skloni medijskoj pažnji, te se retko pojavljuju zajedno na javnim događajima, što čini njihovu ljubavnu priču diskretnom i privatnost za sebe čuvaju.

‒ Decu učimo poštovanju, lepom ponašanju, da znaju da se druže sa svima, da budu nasmejane i uvek imaju lepu reč, da saslušaju, budu poslušne i, naravno, da imaju svoj stav ‒ izjavio je svojevremeno Saša Đorđević u intervjuu za Hello!

Đorđevići su, uprkos ogromnoj Saletovoj popularnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs