NOVAKU I JELENI SU TRI STVARI BILE KLJUČNE PRILIKOM ODABIRA DADILJE: Prošla je rigorozne testove ali je plata odlična

Stefanova i Tarina dadilja je pažljivo odabrana, morala je da prođe razne testove pre nego što su se odlučili baš za nju.

Celebrities
Autor:
NOVAKU I JELENI SU TRI STVARI BILE KLJUČNE PRILIKOM ODABIRA DADILJE: Prošla je rigorozne testove ali je plata odlična
Dadilja Stefana i Tare Đoković, Foto: Instagram / Jelenadjokovicndf

Dadilja porodice Đoković je dama koja je ovih dana privukla baš dosta pažnje. Kako je ljudima interesantno sve što je vezano za našeg najboljeg tenisera tako se i ona našla u žiži interesovanja.

Novak Đoković nastavlja pohod na Vimbldon. Javnost sa oduševljenjem prati šta se dešava na terenu, ali voli da zaviri i na tribine slavnog tenisera rezervisane za stručni štab i članove porodice.

Vrlo brzo se otkrio identitet misteriozne brinete koja je uvek bila oko najmlađih članova porodice, Stefana i Tare. Njena uloga je izuzetno značajna za porodicu Đoković jer je zadužena za brigu njihove dece. To je osoba prema kojoj imaju ogromno poverenje.

Bilo je neophodno i da poseduje izuzetne karakteristike pedagoško-metodičkog rada sa decom, kao i znanje nekoliko stranih jezika.

Završnu reč dala je Jelena i odabrala idealnu kandidatkinju koju su prihvatili kao člana porodice. Stefan i Tara je obožavaju, a i ona se brzo uklopila i ispunila sve što se od nje očekivalo.

Novakova dadilja, Novak Đoković
foto: COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia

Odlično je plaćena, štaviše, iznad svakog proseka za tu vrstu delatnosti, posebno kada sa Đokovićima boravi u inostranstvu, kao što je trenutno slučaj. Porodica je uvek na prvom mestu. Nema tog trofeja koji je važniji od brige prema Stefanu i Tari.

Novak Đoković nebrojeno puta istakao šta je svrha njegovog života pre svega njegova porodica pa onda sve ostalo.Iako se mnogima čini da mu je jedini cilj da osvoji što više titula i zacementira poziciju na mestu najboljeg na svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs