"IMALA SAM ODNOSE SA SINOM DONALDA TRAMPA U VC-U GEJ KLUBA": Još uvek ga volim ali promenio se, to više nije isti čovek

Pevačica javno progovorila o detaljima afere koja je šokirala javnost, kaže da je bio njena "srodna duša" ali da je razočarana onim što je danas postao.

Celebrities
Autor:
"IMALA SAM ODNOSE SA SINOM DONALDA TRAMPA U VC-U GEJ KLUBA": Još uvek ga volim ali promenio se, to više nije isti čovek
Ljubavna afera Donalda Trampa mlađeg, Foto: Profimedia

Obri Odej tvrdi kako je navodno imala aferu sa Donaldom Trampom mlađim, a sada je odlučila da otkrije i neke nepoznate detalje njihove romanse.

Porodica Tramp je oduvek privlačila pažnju medija i javnosti, najviše zbog brojnih skandala i seks afera. Sin bivšeg predsednika Donalda Trampa, našao se u središtu afere koja se navodno odigrala u kupatilu gej kluba.

Obri Odej
foto: Gonzalo Marroquin / Getty images / Profimedia

"Vodila sam gej klub i to nam je bio prvi zajednički sastanak. Toliko je želeo da me vidi i rekla sam mu, 'Pa, biću u gej klubu večeras'. Don se pojavio na jednoj od najvećih gej zabava u Njujorku. Svi su bili u gaćicama a pojedinci čak ni u tome" istakla je ona prema pisanjima stranih medija.

Bila je ubeđena da se tamo neće dobro s provestii, ali mu je zapravo bilo 'super ugodno', uprkos njegovim stavovima protiv LGBT zajednice.

"Pogledala sam njegov Instagram nalog prvi put posle mnogo godina i videla da je postavljao razne šale koje omalovažavaju gej zajednicu... Mislila sam u sebi "Čoveče, bilo ti je super zabavno u tom gej klubu. Zapravo, toliko opušteno da smo na kraju zajedno otišli u toalet i naš prvi se*s je pao pravo u toaletu mog gej kluba", otkrila je ona.

I ako je to navodno bio njihov prvi fizički intimni kontakt, Obri tvrdi da su prethodno imali jake emocije jedno prema drugom. Ljubav je navodno rođena dok su zajedno radili na američkoj TV igri ''Šegrt poznatih'' ('Pripravnik') za mlade preduzetnike još 2011. godine.

"Mislim da smo prilično brzo primetili da su nam iste stvari smešne, dok se drugi nisu smejali. Namignuli bismo jedno drugom da je nešto smešno... Kao da smo se poznavali u dušu", kaže ona.

Tramp je u vreme navodne afere bio u braku sa svojom prvom suprugom Vanesom Tramp. Njihov brak trajao je od 2005. do 2018. godine. Međutim, prema jednom izvoru bliskom Donaldu, izgleda da je zaista 'odlepio' za Obri jer je navodno rekao ženi da je ostavlja zbog nje, ali je porodica izvršila pritisak da ostane u braku.

Međutim, i ako je prethodno izjavila da su bili 'srodne duše', Obri priznaje da više ne prepoznaje 'tu osobu koja je postala političar'.

"Znate kakav sam liberal i znate koliko se borim za socijalnu pravdu jer me je jedan od njih rodio i odgajio. Nema šanse da bih ikada zavolela nekog kao što je on danas. To vam pokazuje koliko se promenio i koliko više nije čovek koji je bio moja srodna duša."

Prvi put je progovorila o njihovoj romansi pre nekoliko godina.

"Volim ga. Volim, još uvek volim. Voleću ga zauvek. Nažalost vidim da je izabrao život koji je neautentičan zbog statusa, moći, šta god da je. Toliko sam razočarana onim što je postao", izjavila je ona, dok on nikada nije komentarisao navodnu aferu, prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs