KOŽA MU SE RASPADA, NI JEDAN HIRURG VIŠE NE ŽELI DA GA OPERIŠE: On ne odustaje u nameri da što više liči na BARBIKU

Imao je nebrojeno mnogo operacija, čak se podvrgao i promeni pola a želi i da presadi matericu, ljudi su zgroženi njegovim fotografijama ali njega to ne dotiče.

Celebrities
16:55h Autor:
KOŽA MU SE RASPADA, NI JEDAN HIRURG VIŠE NE ŽELI DA GA OPERIŠE: On ne odustaje u nameri da što više liči na BARBIKU
Džesiki se koža doslovno raspada., Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rodrigo Alves je postao globalno popularan zbog svojih mnogobrojnih plastičnih operacija za koje se procenjuje da ih je imao više od 100. Podvrgnuo se takvim procedurama kako bi postao živi Ken.

Nakon silnih operacija on je došao na novu ideju, da promeni i pol pa tako postane ljudska Barbika. Započeo je i hormonsku terapiju a zatim promenio i ime u Džesika. Pored promene pola morao je da odradi i feminizaciju lica ali i podvezivanje želuca kako bi smršao.

Međutim ni tu nije kraj, Džesika sada želi da joj presade matericu kako bi bila prva trans žena koja je rodila dete. Do sada u svetu nije obavljena ovakva uspešna transplatacija. Svakako ni ovde nije kraj bizarnostima.

Bez obzira što joj koža doslovno truli na nekim delovima, Džesika ne odustaje od operacija. Čak joj se na koži nosa javila i gangrena zbog silnih intervencija. Odbili su je svi američki, brazilski pa čak i turski doktori ali ona se tu nije zaustavila već je pronašla kliniku u Azerbejdžanu koja je pristala da joj uradi još jedno zatezanje lica.

Džesika Alves
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Koža joj buđa na par mesta nakon operacije", rekao je jedan prijatelj koji je sa njom bio u Azerbejdžanu. Međutim, umesto da potraži pomoć, transrodna "Barbika" štetu prekriva šminkom. Njena porodica je očajna zbog svega i oseća se nemoćno obzirom da je Alvesovu nemoguće zaustaviti u njenim namerama.

Fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama mnogi smatraju uznemirujućim jer se zgražavaju stanjem njene kože. Nedavno su je uslikali i paparaci i bez obzira što je bila sređena od glave do pete, niko nije mogao da skrene pogled sa njenog izdeformisanog lica.

Međutim, Džesika se uopšte ne obazire na komentare svoje okoline i ona potpuno zadovoljna svojim izgledom bar sudeći na osnovu komentara koje ostavlja ispod fotografija.

Male su šanse da će se zaustaviti sa svojom opsesijom prema operacijama a sve ožiljke i deformitete ona sređuje pomoću filtera i različitih programa za uređivanje fotografija.

Džesika Alves
foto: printscreen/youtube/jessicaalvesuk
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs