PREVARIO JE ŽENU OKO 100 PUTA S ČUVENIM LEPOTICAMA: Jedna maloletnica ga RASPAMETILA, pa priredila NAJGORI PERIOD ŽIVOTA

Vilijam Levi i dalje važi za jednog od najpoželjnijih frajera širom sveta, a šuška se da je ženu prevario na desetine puta!

Celebrities
21:39h Autor:
PREVARIO JE ŽENU OKO 100 PUTA S ČUVENIM LEPOTICAMA: Jedna maloletnica ga RASPAMETILA, pa priredila NAJGORI PERIOD ŽIVOTA
Kako danas izgleda najpoželjniji glumac koji je ženu prevario 80 puta, Foto: Printscreen Instagram - willevy

Latino zavodnik kubanskog porekla Vilijam Levi poslednjih godina je glavna tema tabloida zbog brojnih afera sa mnogim poznatim lepoticama, ali i zbog povratka na male ekrane. Obožavateljke širom sveta su bile oduševljene kada je objavio da tumači glavnu ulogu u seriji "Kafa sa mirisom žene", a pre par dana je otkrio i da počinje da radi na novom projektu "Vuelve a mi".

Iako gazi petu deceniju, mami uzdahe pripadnica lepšeg pola gde god da se pojavi! Zgodiniji je nego ikada, svaki mišić je redovnim treningom doveo do savršenstva, a njegov harizmatični osmeh je i dalje omiljen ženama.

Sa samo 20 godina se preselo sa porodicom u Majami, želeći da ostvari svoje snove. Bavio se bejzbolom, a ljubav prema tom sportu je preneo i na sina. U početku je radio i kao model, učio je glumu, a ulazak u rijaliti program mu je promenio život iz korena. Osim što tu dobija brojne poslovne šanse, upoznaje i Elizabet u koju se zaljubio na prvi pogled još kao mladić.

Kubanski Bred Pit, kako su ga mnogi prozvali, postao je omiljeni lik u meksičkim sapunicama, nizao je neverovatne uspehe, a onda je preseko i rešio da okuša sreću u Holivudu. Mada je i tamo ostvario glavne uloge u filmovima "Zavisna", "Klub samohranih majki", " Pritajeno zlo: Konačno poglavlje", "Ljubav Južne Plaže", "Promena srca", ipak nije uspeo da nadmaši dostignuća i ogromnu popularnos koju su mu donele serije.

Afere i neverstva sa prelepim glumicama

A njegovom seksipilnom izgledu mnoge dame nisu uspjele odoleti. Dugo je to trpela i njegova bivša supruga Elizabeth Guttierrez . Što se tiče njegovih brojnih afera poznato je da je suprugu, među ostalima, prevario i s nekim kolegicama. Jedna od njih je Himena Navarte, s kojom je igrao u telenoveli "Oluja", o čemu je ona sama progovorila, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Zatim je tu i glumica Žaklin Brakamontes, kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje, a i ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu. Priznala je da je vezu s Vilijamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

Protiv glumca je bila podignuta i optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela te je prisilio na intimni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Wilijam nikada nije porekao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako ga je lagala o tome koliko ima godina.

Razvod i pomirenje sa ženom

Kako su španski mediji pisali, par je viđen u Sevilji u decembru prošle godine, gde slavni lepotan radio na novom projektu, a izvori tvrde da su delovali srećno i zaljubljeno. Takođe, pre četiri meseca i Elizabet je objavila zajedničku sliku, ispod koje je sinu česitala rođendan.

Međutim, ni Vilijam ni Elizabet nisu komentarisali navode o pomirenju. U januaru 2022. su obelodanili da se razvode, što su saopštili zajednički:

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da prekinemo našu vezu, ali ćemo i dalje biti divna porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci", bilo je saopštenje poznatog para.

Tada su mnogi pružili podršku Elizabet koja je Leviju praštala sva neverstva. Govorili su da se "konačno dozvala pameti", i da nije više "jadnica koja sve prašta nevernom mužu". Međutim, iako je do sada par viđen zajedno, ali uvek u društvu dece, ovo je prvi put da su njih dvoje bili bez naslednika, što je, logično, probudilo govorkanja o pomirenju.

1 / 7 Foto: Tania Coetzee / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac je poznat kao veliki ženskaroš, a bilo je navodno perioda i kada je spavao nedeljno sa tri različite žene i vodio paralelne veze. Spominjale su se i njegove koleginice, od kojih su neke javno progovorile o aferi.

Ipak, i kada su medije preplavile fotografije sa drugim ženama, Elizabet ga je branila i pravdala. Prešla mu je i preko optužbi da je zaveo maloletnicu, a konačnu crtu je podvukla kada se pojavila informacija da je bio sa mladom ćerkom slavnog producenta Rejnalda Lopeza.

Tada je Gutjerezova odlučila da ipak mora da ostavi nevernog muža, ali se sada čini da je ipak ljubav jača od svega, te da su odnosu dali novu šansu, a da li u pričama ima istine i da li će ovog puta glumac ipak biti veran, ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs