GDE JE NESTAO ZVERKA IZ "SEKS I GRADA"? Nakon optužbi za silovanje život mu je UNIŠTEN, a nikad gore nije izgledao

Otkako je optužen za seksualno uznemiranje čuveni Zverka iz "Seks i grada" sve ređe se pojavljuje u javnosti.

Celebrities
21:01h Autor:
GDE JE NESTAO ZVERKA IZ "SEKS I GRADA"? Nakon optužbi za silovanje život mu je UNIŠTEN, a nikad gore nije izgledao
Gde je i kako danas izgleda Zverka iz Seksa i grada, Foto: GP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I dok željno iščekujemo nastavak druge sezone serije "I tek tako", mnogi su se pitali gde je nestao Kris Not (68), glumac koji je glumio Zverku u seriji "Seks i grad".

Iako je gledaoce iznenadilo što je njegov lik umro u prvoj sezoni serije "I tek tako", u javnosti je njegovo pojavljivanje još ređe otkako su ga optužili za seksualne napade.

1 / 8 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon optužbi za pet seksualnih napada i uznemiravanja, počele su da kruže glasine da glumac nije u dobrim odnosima s ekipom iz serije, a Sara Džesika Parker 2021. godine obratila se putem društvenim mreža zajedno s koleginicama.

- Duboko smo ganute zbog svih optužbi protiv Krisa Nota. Podržavamo sve žene koje su podelile svoja bolna iskustva. Znamo koliko je to teško i divimo vam se zbog tog - napisala je Sara uz potpis ostalih glumica.

Sara Dđesika parker okrenula mu je leđa
Sara Dđesika parker okrenula mu je leđa foto: Profimedia

Iako nije poznato jesu li njihovi odnosi izglađeni, glumac se nedavno obratio putem društvenih mreža kako bi komentarisao članak u kojem piše da ga njegove koleginice izbegavaju, prenosi Daily Mail.

Kad je Kris optužen za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, njegove koleginice pokazale su da stoje uz žrtve, a glumac je tad navodno rekao da oseća da mu 'duguju izvinjenje za nepristojno ponašanje' koje je doživeo i da se pita zašto ga Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis izbegavaju - pisalo je u članku koji je objavio New York Post, a sve to komentarisao je i glumac.

- Inače ne odgovaram na ovakve stvari i znam da ljudi vole dramu i tračeve, ali ovaj članak je potpuno besmislen - napisao je Kris uz fotografiju članka.

Inače, čuvenog Zverku su optužili da je 'seksualno neprikladan' te da je 'prisiljavao žene na poljubac', a zbog optužbi ga je ostavila i žena, Tara Vilson (43) koja se tad iselila iz njihove zajedničke kuće. Par je kasnije uspeo da spasi brak, a zajedno imaju dva sina, Oriona (14) i Kitsa (2).

Kris Not sa suprugom
Kris Not sa suprugom foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs