BAJKOVITO VENČANJE ZAKLETOG NEŽENJE: Čuveni glumac je zbog 17 godina mlađe izabranice rešio da stane na ludi kamen

Bio je protivnik braka i dece a onda je usledio preokret kada je upoznao nju.

Celebrities
13:44h Autor:
BAJKOVITO VENČANJE ZAKLETOG NEŽENJE: Čuveni glumac je zbog 17 godina mlađe izabranice rešio da stane na ludi kamen
Bajkovito venčanje glumca sa 17 godina mlađom izabranicom, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati glumac Džon Ham jedan je od najpoželjnijih neženja na svetu. Ovaj markantni zavodnik proslavio se u seriji 'Momci s Madisona'. Bio je u vezi sa bivšom koleginicom Dženifer Vestfild (52) 18 godina i slomio joj je srece

Imali su skladan odnos i važili su za jedan od omiljenih holivudskih parova, a kada su raskinuli, ona je otkrila da zbog njega nije ostvarila u majčinskoj ulozi. Za vreme njihove veze glumac je izjavljivao kako ni ne pomišlja na brak a onda je usledio totalni preokret.

Kada je sreo Anu Oskeolu na snimanju svoje kultne serije 2015. godine momentalno je raskinuo dugogodišnju vezu. Njegova 17 godina mlađa supruga je očigledno probudila nešto u njemu.

Džon Hem
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tokom svoje prethodne veze, glumac je delovao nepokolebljivo po pitanju braka jer prema njemu taj papir nije ništa suštinski predstavljao. Jednom prilikom je i izjavio da su se njegovi roditelji razveli kada je imao svega dve godine i da se niko od njih nije ponovo venčao. Verovatno su njegovi stavovi po pitanju braka bili zasnovani i na osnovu takvog životnog iskustva.

Izvor blizak njemu i Dženifer Vestfild ispričao je pred kraj njihove veze, da oni nikada nisu imali jasan dogovor o tome hoće li imati decu i uvek su se izjašnjavali sa "možda", sve dok 2014. glumac nije rekao: "Ne, ne želim decu".

"Ne znam. Ne mislim da je to imperativ" rekao je on jednom drugom prilikom na pitanje razmišlja li o očinstvu.

Džon Hem
foto: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, samo nekoliko meseci nakon što je upoznao Anu na snimanju serije u kojoj je tumačila ulogu recepcionistkinje Klementin, upustio se u vezu sa njom. Zaprosio ju je ove zime a zaljubljeni par je sad i zvanično rekao "da" u prisustvu porodice i prijatelja.

Venčanje je održano u Kaliforniji gde su se mladenci i prvi put upoznali na snimanju finalne epizode serije "Ljudi sa Menhetna". Do oltara ih je pratila pesma iz filma o Džejms Bondu "You only live twice" iz 1967. godine, prenosi TMZ.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs