BILA JE MILJENICA OPASNIH MOMAKA I MAJSTOR SKANDALA: Ovako danas izgleda nekadašnja KRALJICA SPLAVOVA Danijela Vranić

Danijela Vranić imala je i više nego uspešnu karijeru, a zatim se iznenada povukla sa scene i sada se bavi totalno drugim poslom.

Celebrities
Autor:
BILA JE MILJENICA OPASNIH MOMAKA I MAJSTOR SKANDALA: Ovako danas izgleda nekadašnja KRALJICA SPLAVOVA Danijela Vranić
Gde je danas i kako izgleda Danijela Vranić?, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Danijela Vranić, koju su mnogi ranije nazivali kraljicom splavova, povukla se sa scene na vrhuncu popularnosti.

Karijeru je započela pevajući na beogradskim splavovima, klubovima i kafanama, a neretko je nastupala na privatnim slavljima.

Danijela Vranić započela je uspešnu karijeru
Danijela Vranić započela je uspešnu karijeru foto: Printscreen Youtube

Nakon objaviljivanja albuma 2006. godine mnogi su joj predviđali godine i godine uspešne karijere, a postala je jedna od najtraženijih pevačica.

Šest godina kasnije je izdala drugi album, a posebno se izdvojio duet „Niko kao ti“ koji je otpevala sa kolegom Acom Lukasom, a tada se nagađalo da su bili u vezi.

Aca Lukas je u svojoj autobiografiji „Ovo sam ja“ prvi put javno priznao da je bio u vezi sa Danijelom.

Bila je deo raznih skandala u kojima je imala ponekad i glavnu ulogu, družila se sa opasnim momcima kojima je jedina smela da kaže"ne".

U retkom intervjuu koji je dala izjavila je da nikada nije bila spremna na toliku popularnost.

Danijela Vranić se u fokusu javnosti našla 2012. godine kada su tabloidi objavili da ju je policija ju jurila po gradu, a zatim i zaustavila zbog vožnje u pijanom stanju. Navodno je imala 1.84 promila alkohola u krvi.

Danijela je u jeku karijere rešila da se povuče sa estrade
Danijela je u jeku karijere rešila da se povuče sa estrade foto: Kurir / Damir Dervišagić

Tvrdili su da je bila bahata, da im je pretila i da ih je vređala zbog čega su je priveli i zatvorili. U prtivoru je provela jednu noć. Odlukom Prvog osnovnog suda, Danijela i njena sestra Jasmina su osuđene na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, zbog napada na policajce.

Ljudi misle da su javne ličnosti mašine, zamenimo ili napunimo baterije i budemo kao novi. Međutim, i nama baterije dotraju, a ja sam najbolji primer za to. Degutantno je što svi pričaju o mojoj kilaži, a znaju da sam se ugojila zbog problema sa štitastom žlezdom – govorila je Danijela tada.

Pevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija, dok je poslednje fotografije na svom Instagramu objavila krajem 2017. godine.

Danijela Vranić danas
Danijela Vranić danas foto: Printscreen/instagram

Danijelu dugo nismo videli u medijima, nema je ni na društvenim mrežama, a poslednja dostupna slika, koju je objavio jedan njen prijatelj, svedoči da se na licu nekada popularne pevačice vidi koja bora više, ali da u suštini i dalje lepo izgleda.

Kako je za Kurir ispričala njena prijateljica, pevačica sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 6 Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs