"TUŽNI DOGAĐAJI SU SE SAMO NIZALI": Nije tačno da vreme leči sve, život mi je zadao udarac i nisam uspela da se oporavim

Neki životni gubici su večni, nenadoknadiva su određena odsustva, vreme nažalost ne leči sve.

Celebrities
Autor:
"TUŽNI DOGAĐAJI SU SE SAMO NIZALI": Nije tačno da vreme leči sve, život mi je zadao udarac i nisam uspela da se oporavim
Bolni gubici Bilje Krstić, Foto: ATAImages

Bilja Krstić je naša pevačica narodne muzike. Progovorila je na bolnu temu odlazaka bliskih ljudi i praznine u duši koju ništa ne može da zameni.

Neki gubici su prosto nenadoknadivi i tuga nikada ne prolazi, postaje večna. Seća se da kada je ostala bez roditelj to je za nju tada bila najveća bol koju je ikada iskusila. Nažalost joj je život nakon toga zadao još jedan udarac od koga nije mogla da se oporavi.

"Odlasci su veoma teški i bolni, posebno onih najbližih i najdražih. Kažu da vreme leči sve, ali to nije tačno. Veoma rano sam ostala bez roditelja i mislila sam da je to najveća tuga koju sam osetila, ne sluteći da ću skoro doživeti i još veći šok kada je rođena sestra Vera otišla. Tužni događaji nastavljaju niz i tako smo pre skoro godinu dana Milica, Lenka i ja ispratile i Tiku, njihovog oca kog su obožavale i koji im je bio veliki oslonac u životu", rekla je Bilja za "Kurir" i istakla da o svom odlasku ne razmišlja.

Bilja Krstić
foto: printscreen/instagram/krsticbilja

"O poslednjem putovanju još uvek ne razmišljam, ali evo citiraću moju divnu drugaricu Gagu Rosić: "Od nas su brži naši životi i kako god da je, uvek nas prestignu na svim putovanjima‘", zaključila je Bilja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs