ŽENA KOJU JE PORODICA MENTALNO UNIŠTILA ŽIVI KAO BEZNADEŽAN SLUČAJ: Od dece je doživela ono što nijedna majka nije

Mnogi se pitaju zašto su pevačici Britni Spirs deca okrenula leđa, a sada su isplivali novi detalji drame.

Celebrities
16:16h Autor:
ŽENA KOJU JE PORODICA MENTALNO UNIŠTILA ŽIVI KAO BEZNADEŽAN SLUČAJ: Od dece je doživela ono što nijedna majka nije
Zašto su Britni Spirs deca okrenula leđa, Foto: Profimedia

U poseldnje vreme, Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost svojim ishitrenim postupcima. Naime, neretko se dešava da pevačica na svoj Instagram profil dodaje fotografije na kojima je gola, kao i video snimke na kojima izgleda potpuno dezorjentisasno.

Međutim, ovog puta stvar je otišla predaleko, a vest da su njena deca izjavila da njihova majka koristi drogu, mnoge je šokirala. Britni Spirs optužila je svoju decu da 'izmišljaju priče' nakon tvrdnji da se njeno uzimanje droge nastavilo i da je zavisna od razorne droge klase A kristal meta, prenosi Dejli Mejl.

Britni Spirs
Britni Spirsfoto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Pop zvezda je prekinula ćutanje na društvenim mrežama nakon što su je najstariji sin Preston (17) i bivši suprug Kevin Federlajn - otac dva Britnina dečaka - javno pozvali da zatraži pomoć "pre nego što bude prekasno".

Federlajn je otkrio da je bio "prestravljen" za pevačino dobro, dok Preston i mlađi brat Džejden (16) kažu da odbijaju da provode vreme u kući svoje majke nakon što su navodno videli drogu koja je dostavljena.

Britni Spirs
foto: Profimedia

"Plašim se da je na metu – molio sam se da neko to objavi i da se probudi", objasnio je Kevin Federlajn, njen bivši muž i otac njihova dva sina. 'To je zastrašujuće. Ona je majka mojih dečaka.", dodao je.

"Toliko je tužna činjenica da ljudi tvrde stvari koje nisu istinite... Ovo možda čak i ne govore takve stvari, jer za mene nema smisla da to govore...2, oglasila se pevačica na društvenim mrežama nakon optužbi svoje dece.

Britni Spirs
foto: Profimedia

"To me rastužuje jer sam se toliko trudila da te stvari budu lepe, a nikad nije bilo dovoljno dobro. Dakle, vi momci idete iza mojih leđa i pričate o meni… slama mi srce, a vesti su tako niske… Uvek sam se osećala kao da me vesti maltretiraju… Tužno je zato što svi sede zavaljeni kao da je u redu da izmišljaju laži do te mere... Zašto mi je rečeno da moram da sednem i da se izdignem???? Kad su svi tako nisko??? Nadam se da su to samo vesti koje su hejt i da ni Kevin ni Preston ne bi rekli bilo koju od tih stvari u svakom slučaju", dodala je Britni.

1 / 19 Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Često bizarne objave dovele su do straha da je pevačica krhka, oštećena godinama u kojima su drugi kontrolisali njen život, a možda i dalje opterećena problemima mentalnog zdravlja koji su prvi doveli do konzervacije.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Njeni sinovi, Preston i Džejden, odbijaju da se sretnu sa majkom, tvrdeći da su videli drogu kako joj se dostavlja u kuću.

Pomirenje s majkom

Prošlog meseca, Britni je otkrila da je napravljen korak ka pomirenju sa njenom majkom Lin, za koju je rekla da se 'pojavila na mom pragu posle tri godine', dodajući na Instagramu: 'Toliko te volim!!!'

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia Slično

Za ostatak njene porodice takvog zbližavanja nije bilo. Niko nije bio prisutan na njenom prošlogodišnjem venčanju sa 26-godišnjim američko-iranskim modelom Semom Ašgarijem.

Poznato je da je pevačica bila bolesna, te da joj je bilo dodeljeno starateljstvo i kontrola nad finansijama i životom, dok je njen staratelj i donosilac odluka bio njen otac. Britni je pre godinu dana pred sudom istakla da je bila žrtva, kao i izvor zarade svojoj porodici, te da su joj bila ukinuta osnovna ljudska prava.

Britni Spirs
foto: Profimedia

"Časni sude, moj otac i svi ostali koji su bili saučesnici u kontrolom nad mojim životom, uključujući menadžmenski tim, trebalo bi da budu u zatvoru", rekla je Britni tada.

Njene izjave ukazuju na to da ju je porodica materijalno koristila, kao i da su zloupotrebili njeno mentalno stanje. Jednom prilikom istakla je i da je u lošim odnosima sa bivšim suprugom, Kevinom Federlajnom.

Britni Spirs
foto: Martin Grimes / Pacific coast news / Profimedia

Britni je iz teške artiljerije udarila i na starijeg 15-godišnjeg sina Džejdena nakon njegovog intervjua, optuživši ga da joj ni on ne želi dobro, kao i ostatak porodice.

Taman kad su svi pomislili da je pevačica izašla iz zone sumraka, te da je izgladila odnose sa porodicom, oni su joj okrenuli leđa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs