SLAVNA MANEKENKA GODINAMA KRILA KO JE OTAC NJENE ĆERKE: U čuvenoj pevačici je prepoznala SESTRU i tako otkrila ISTINU

Bebe Bjul je ljubila brojne slavne rokere, a sa Stevenom Tajlerom je dobila ćerku Liv, koja do jedanaeste godine nije znala ko joj je biološki otac.

Celebrities
08:50h Autor:
SLAVNA MANEKENKA GODINAMA KRILA KO JE OTAC NJENE ĆERKE: U čuvenoj pevačici je prepoznala SESTRU i tako otkrila ISTINU
Slavna manekenka godinama krila ko je otac njene ćerke, Foto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka manekenka i pevačica Bebe Bjul svojim privatnim životom je oduvek punila medijske stupce, a majka glumice Liv Tajler ima zanimljivu životnu priču.

Bjul je rođena u Virdžiniji, a kao tinejdžerka se upustila u manekenske vode. Ubrzo je završila u Plejboju kao zečica meseca 1974. godine, a u Njujorku je htela da ostvari muzičku karijeru. Jednom prilikom je rekla kako je upravo zato i došla u taj grad.

Jedno vreme je pozirala za slavne časopise, ali u celom tom periodu nije odustajala od rokerskog sna. 1981. godine je potpisala za diskografsku kuću Rino, a s bendom The Cars je snimila dve pesme. Njen tadašnji dečko, član Djuran Djurana, Džon Tajlor, povukao je veze s poznatim prijateljima kako bi ona što pre uspela.

Osnovala je još nekoliko bendova, ali svi su bili kratkoga veka. Najduže je izdržao bend The Gargoyles, ali skandal u koji je Bju bila upletena sve je prekinuo.

Naime, Bebe je tokom čitave karijere vodila buran ljubavni život. S muzičarem Polom Kavsilom iz The Cowsills se zabavljala s tek 15 godina, a nakon njega usledile su brojne poznate face.

Ljubila je Mika Džegera, Igija Popa, Dejvida Bouvija, Elvisa Kostela, Džimija Pejdža i Stivena Tajlera. Odbija nadimak "grupi", ali tako je odavno već bila poznata u muzičkom svetu.

Sa Stivenom Tajlerom je ostala trudna, a 1977. godine je rodila ćerku Liv. Danas slavna glumica je tek s jedanaest godina saznala ko joj je biološki otac, a Bjul joj je do tada govorila kako joj je Tod Randgrinom tata kako bi je zaštitila od Tajlerovih zavisnosti.

Njene prijateljice jednom su prilikom komentarisale da je Liv otkrila ko joj je otac samo zato što je previše ličila na njega.

Naime, Liv je bila na koncertu slavne pevačice Mije Tajler, Stivenove druge ćerke, i tada joj je bilo veoma čudno što su njih dve skoro indentične. Tada je krenula da da istražuje i da se raspituje.

"Gledala sam u svog blizanca", naglasila je Liv.

Kada je upoznala svog pravog oca, objasnila je da je osetila veoma duboku vezu i da u početku nije znala zašto, ali da je to shvatila prilično brzo.

Osim Liv koja je godinama živela u neznanju, ni Stiven Tajler nije znao da ima ćerku. Kasnije je i on saznao da je Liv njegova ćerka, a ona je kasnije isticala da je Tod imao veliku ulogu u njenom životu, te da mu je zahvalna što ju je odgajao kao pravi otac.

Bebe Bjul se 1992. godine udala prvi put i to za glumca Kojota Šiversa. Njihov brak je pukao šest godina kasnije, a 2002. je pred oltar stala s Džilom Voletstejnom.

Bebe Bjul i Liv Tajler
Bebe Bjul i Liv Tajler foto: Profimedia

Mnogi kažu kako je jedan od likova u filmu "Korak do slave" baziran na životu Bebe Bju, a režiser Kamerom Krou rekao je kako su brojne devojke iz te generacije poslužile kao inspiracija njegovim likovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs