BILA JE NA RUBU PROPASTI ZBOG ZAVISNOSTI I MENTALNIH PROBLEMA: Smršala je 40 kg, promenila život i danas je NOVA ŽENA

Keli Ozborn pokazala je nikad mršaviju liniju, i to šest meseci nakon što se porodila.

Celebrities
BILA JE NA RUBU PROPASTI ZBOG ZAVISNOSTI I MENTALNIH PROBLEMA: Smršala je 40 kg, promenila život i danas je NOVA ŽENA
Slavna pevačica smršala je 40 kilograma i potpuno promenila lični opis, Foto: Profimedia

Ćerka legendarnog rokera Ozija Ozborna, 38-godišnja Keli Ozborn, izgledala je poprilično samouvereno dok je na društvenim mrežama promovisala svoje gostovanje u emisiji Beat Shazam i pokazala da izgleda bolje nego ikad pre.

Novopečena mama Keli, koja je pre šest meseci rodila svog sinčića Sidnija, pojavila se s ljubičastom kosom, ali svima je zapala za oko njena nikad mršavija linija, koju je istakla u takođe ljubičastom odelu.

Drastičan gubitak kilograma doveo ju je do potpuno novog izgleda jer nikada nije bila mršavija, a to su primetili i njeni pratioci.

Keli se pre nekoliko godina podvrgnula trajnoj operaciji želuca kako bi smršala nakon što je godinama vodila borbu s gojaznošću i uspela je da skine 40 kilograma.

"Bila sam na operaciji i nije me briga šta drugi o tome misle. Uspela sam i ponosna sam na sebe. Promenila sam oblik želuca, i to još pre dve godine. Nikada, ali nikada neću lagati o tome jer to je najbolja stvar koju sam u životu uradila", izjavila je tada.

U razgovoru za Hollywood Raw detaljno je opisala inekcije i tretmane na koje se odlučila kako bi promenila oblik lica i vilice, takođe jer je htela da izgleda što mršavije.

Keli Ozborn nekada
Keli Ozborn nekada foto: Profimedia

"Promenila sam oblik lica. Imala sam jak jedan oblik disfunkcije vilice i da bi to sprečili, lekari su mi davali injekcije, nakon kojih sam počela da izgledam mršavije. Ljudi su tada primetili da sam stvarno smršala jer sam se sasvim promenila", objasnila je Keli.

1 / 8 Foto: Shutterstock

U memoarima koje je napisala i objavila 2017. godine Keli je progovorila o borbi s viškom kilograma i zloupotrebom droga. Pre nego što je otišla na operaciju morala je da se "skine" sa opijata i bude "čista" kako bi mogla da donosi važne i velike odluke.

Keli Ozbron potpuno je promenila svoj izgled
Keli Ozbron potpuno je promenila svoj izgled foto: Profimedia

"Prvo sam morala da postnem srećna. Morala sam da popravim stanje u sopstvenoj glavi pre nego što popravim telo. Nikada nemojte započinjati ovakvo nešto ako niste dobro promislili. Prestala sam da pijem i to je najbolja odluka koju sam donela. Zaista sam želela da popravi, stvari koje su se u meni prelomile. Nisam savršena, još uvek puno grešim, padam, ali se i dižem", izjavila je Keli.

Dodala je i kako je od jednog pića dnevno završila na tri ispijene fkaše šampanjca i 24 tekile u jednom danu, ali izgleda da su ti dani danas daleka i ružna prošlost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs