VENČALI SE NAKON TRI MESECA VEZE: Slavni frizer odlepio za 12 godina mlađim glumcem i odmah ga odveo pred oltar

Glumac Lukas Gejdž i slavni frizer Kris Eplton venčali su se nakon tri meseca veze.

Celebrities
16:37h Autor:
VENČALI SE NAKON TRI MESECA VEZE: Slavni frizer odlepio za 12 godina mlađim glumcem i odmah ga odveo pred oltar
Slavni frizer zaljubio se u 12 godina mlađeg glumca, Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvezda serija "Beli lotos" i "Ti", Lukas Gejdž (27) i 12 godina stariji frizer slavnih Kris Eplton venčali su se prošlog vikenda u Las Vegasu.

Kako piše TMZ, par je imao intimnu svadbenu ceremoniju s nekoliko gostiju među kojima je bila i Kim Kardašijan. Glumac i frizer su nakon sudbonosnog 'da' s rijaliti zvezdom otišli na Ašerov koncert u luksuznom hotelu u Las Vegasu.

Njih dvojica u vezi su bili tri meseca
Njih dvojica u vezi su bili tri meseca foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon venčanja su se pojavili na dodeli modnih nagrada The Daily's Fashion Los Angeles Awards, a imali su isto prstenje na levoj ruci. Eplton je proglašen za frizera godine. Dok se zahvaljivao na nagradi, spomenuo je Lukasa.

"Hvala Lukasu što je bio moja stena i podnosio me. I činio da se osećam savršeno kada znam da nisam", rekao je.

Inače, Lukas i Kris verili su se početkom aprila čime su iznenadili sebi bliske ljude. "Prijatelji su definitivno šokirani koliko se brzo to dogodilo, ali su srećni zbog njih. Čine se kao prava stvar", ispričao je izvor blizak paru.

"Kris je dugo tražio nešto pravo. Ovo se brzo odvijalo, ali on je zaslepljen Lukasom", otkrio je drugi izvor blizak slavnom frizeru.

Venčali su se u Lag Vegasu
Venčali su se u Lag Vegasu foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Glumac je ranije otkrio koliko je srećan kada je progovorio o svojoj vezi za People. "Pronaćićeš savršenu osobu kad se najmanje budeš nadao. Bio sam samac vrlo dugo i nikad nisam mislio da će mi se to dogoditi, a dogodilo se", ispričao je Gejdž.

Par često deli i zajedničke fotografije na Instagramu, a prema pisanju stranih medija, njihova veza počela je u februaru ove godine. U martu su se prvi put zajedno pojavili u javnosti na crvenom tepihu zabave koju je organizirao Vanity Fair.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs