MAJKA JOJ JE BILA NAJMOĆNIJA SRPKINJA KOJA I SAD PLENI LEPOTOM: Jovana ide njenim stopama uspeha i MNOGO JE ATRAKTIVNIJA

Čuvena Mira Forcan je bila tokom prve decenije 21. veka najmoćnija žena u Srbiji, a sve o biznisu ima u malom prstu!

Celebrities
23:37h Autor:
MAJKA JOJ JE BILA NAJMOĆNIJA SRPKINJA KOJA I SAD PLENI LEPOTOM: Jovana ide njenim stopama uspeha i MNOGO JE ATRAKTIVNIJA
Ko je prelepa ćerka Milke Forcan?, Foto: ATA Images

Nekada je bila najmoćniju ženu u Srbiji, u biznisu joj nije bilo ravne, a otkako je napravila veliki zaokret u karijeri, Milka Forcan uživa u porodičnom životu, dok je posao sada na drugom mestu. Posvetila se suprugu Branku i deci.

Milka se, s vremena na vreme, na gradskim dešavanjima pojavljuje u društvu ćerke Jovane, za koju mnogi komentarišu da je majčina kopija. Ove prelepe dame pojavile su se zajedno i na premijeri filma "Izazov" u kojem Miloš Biković tumači glavnu ulogu.

Milka Forcan, Jovana Forcan
foto: ATA Images

Dok je gospođa Forcan za ovu priliku odabrala ležerne pantalone u bež boji, crni sako, crno-belu bluzu i skupocene cipele, Jovana se odlučila za mokasine, sive pantalone i beli sako ispod kog se nazirala majica otvorenog dekoltea.

Osim što je atraktivna, ćerka Milke Forcan je i obrazovana devojka koja već gradi uspešnu karijeru.

Milka Forcan, Jovana Forcan
foto: ATA Images

- Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je jednom prilikom Milka.

Jovana je osnovala svoj brend i danas je uspešna mlada preduzetnica na koju je majka beskrajno ponosna.

Uživa u skladnom braku godinama

Početkom devedesetih godina, tokom svog rada u jednoj uspešnoj firmi, Milka je srela Branka, podjednako uspešnog, sigurnog u sebe i spremnog da se trudi oko žene kao što je ona. Ubrzo je uspeo da je osvoji, a oni već više od 3 decenije uživaju u bračnom životu, a svoj privatni život uspešno kriju od radoznalih očiju javnosti.

1 / 5 Foto: ATA Images

Njih dvoje uživali su u plodovima svog rada, na luksuznim putovanjima i elitnom drušvu, a onda su se ostvarili i kao roditelji ćerke Jovane i sina Filipa na koje su i danas beskrajno ponosni.

Milka Forcan nekada je važila za jednu od najuspešnih i najmoćnijih žena u Srbiji. Međutim, 2010. donosi drastčnu promenu u karijeri i profesionalno se razilazi sa Miroslavom Miškovićem, najbogatijim Srbinom, kojem je godinama bila desna ruka. Od tog momenta porodični život joj je na prvom mestu. Mada, i dalje nije napustila krugove biznisa, te radi povremeno u oblastima konsaltinga i lobiranja, u kojima niže uspehe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs