GLUMAC JE IZREKU SVOJE MAJKE URAMIO I OKAČIO NA ZID: Ova mudrost može da pomogne svakom od nas - tako je JEDNOSTAVNO

Mudra izreka koju je majka Metjua Mekonahija toliko često govorila da je on odlučio da je urami jer kako kaže kada njegova majka priča svi ćute i slušaju.

Celebrities
Autor:
GLUMAC JE IZREKU SVOJE MAJKE URAMIO I OKAČIO NA ZID: Ova mudrost može da pomogne svakom od nas - tako je JEDNOSTAVNO
Mudre izreke majke Metjua Mekonahija, Foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Od majke Metjua Mekonahija možemo da naučimo mnogo toga. Na našu sreću, ona je spremna i da svoju mudrost podeli sa svetom.

Uz pomoć svoje snajke Kamile, 91-godišnja Kej je od nedavno aktivna putem društvenih mreža. Nakon što je pre par dana pokrenula Instagram live Kamila je predala reč svekrvi koja je imala da kaže dosta poučnih i mudrih stvari.

„Pa šta ste danas želeli da podelite sa ljudima?“ podstakla je Kamila svoju svekrvu, napomenuvši joj da može da„razgovara“ i da se obrati ljudima putem ove društvene mreže.

"Želela sam da kažem ljudima izreku koju sam govorila svojim sinovima tokom njihovog odrastanja", objasnila je Kej, gledajući u kameru.

"To je: Hoćeš li videti ružu u vazi ili prašinu na stolu?"

Metju Mekonahi, Kamila Mekonahi
foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Toliko puta sam to izgovorila da je Metju, moj sin, to stvarno uramio u jedan baš veliki okvir i okačio ga: Hoćeš li videti ružu u vazi ili prašinu na stol ? Onda je stavio ogledalo u ram, tako da svaki put kada idem niz hodnik, moram da se pogledam i vidim“, rekla je ona.

"Dakle, to je za vas misao dana? Tako je lako primeniti tu misao. Ona ne mora važiti samo za danas", zaključila je Kej.

Metju Mekonahi
foto: Juan Rico / Backgrid USA / Profimedia

Ovo nije prvi put da se Kej pojavljuje na Kamilinom Instagram profilu deleći savete. U januaru je objavila video na kojem njena svekrva deli savete o starenju u čast njenog 91. rođendana.

"Nemojte se stresati", insistirala je. "Takođe, jedite pravilno. Jedite čisto, jedite veoma čisto. I obavezno, vežbajte."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs