DRAGANA KOSJERINA DANAS OSVAJA LEPOTOM, A EVO KAKO JE IZGLEDALA PRE 10 GODINA: Isplivale fotke sa početka njene karijere

Dragana Kosjerina jedna je od najlepših voditelji, a evo kako je izgledala na početku karijere.

Celebrities
15:57h Autor:
DRAGANA KOSJERINA DANAS OSVAJA LEPOTOM, A EVO KAKO JE IZGLEDALA PRE 10 GODINA: Isplivale fotke sa početka njene karijere
Kako je Dragana Kosjerina izgledala na početku karijere?, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Voditeljka Dragana Kosjerina publiku je osvojila kako voditeljskim umećem, tako i raskošnom lepotom, osmehom i harizmom.

Voditeljku kviza" Ja volim Srbiju" mnogi smatraju jednom od najlepših Srpkinja, ali malo ko zna kako je izgledala na početku karijere.

Dragana Kosjerina važi ja jednu od najlepših Srpkinja
Dragana Kosjerina važi ja jednu od najlepših Srpkinja foto: ATAImages

Iako je danas voditeljka zabavnog programa, početak njene karijere bio je vezan za sport.

Pre 10-ak godina je radila kao urednik i voditelj na Sport Klubu, a kada pogledate njene fotografije iz toge perioda i više je nego očigledno da se nije mnogo promenila.

Dragana Kosjerina na početku karijere
Dragana Kosjerina na početku karijere foto: Printscreen/youtube

Mnogi čak komentarišu da je sa godinama sve lepša i lepša. Svi danas znamo koliko je kamera voli, a sudeći prema ovim fotografijama očigledno je da je to bilo oduvek.

Početak Draganine karijere bio je isko vezan za sport
Početak Draganine karijere bio je isko vezan za sport foto: Printscreen/youtube

Bila je odlučna da pokaže da nije samo lepo lice, a prelaskom na javni servis 2014. sazrela je kao novinar i dokazala svoje voditeljsko umeće. Ponosna je vlasnica diplome Fakulteta za kulturu i medije, kao i magistarske diplome na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, UNESCO katedra za kulturnu politiku i menadžment.

Vodila je veliki broj emisija različitih formata - "Nedeljno popodne", sportska emisija "Naša petorka" , muzički talent šou "Ja mogu sve", "Jutarnji program", "Olimpijsko popodne", Beovizija 3 sezone zaredom, 4 sezone šou programa "Luda noć ", a ovih dana imamo priliku da je gledamo u nastavku kviza" Ja volim Srbiju" koji vodi u društvu Dr Neleta Karajlića i Nenada Okanovića.

1 / 10 Foto: Kurir/Ana Paunković
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs