JOVAN MEMEDOVIĆ JE U 7. DECENIJI, A ŽENE I DALJE LUDE ZA NJIM: Tek da vidite kakav je frajer bio u mladosti

Jovan Memedović važi za jednog od najzgodnijih voditelja, a evo kako je izgledao u mladosti.

Celebrities
23:01h Autor:
JOVAN MEMEDOVIĆ JE U 7. DECENIJI, A ŽENE I DALJE LUDE ZA NJIM: Tek da vidite kakav je frajer bio u mladosti
Kako je Jovan Memedović izgledao u mladosti?, Foto: Printscreen/instagram

Televizijsko lice Jovan Memedović ušao je u sedmu deceniju života, ali bez obzira na to mnoge dame i dan danas uzdišu za njim.

Memedović je interesovanje kod žena budio i u mladosti, ali retko imamo priliku da vidimo te fotografije, jer voditelj voli da deli iskustva iz prirode i raznih predela sveta.

Međutim, pojavila se fotografija iz studentskih dana, Jovana i njegovih prijatelja, a mnogi korisnici društvenih mreža uporedili su ga sa Marlon Brandom, Travoltom i Robertom de Nirom, dok komentari lepšeg pola ni ovaj put nisu izostali.

- Sećam se leptirića u stomaku kad ste se pojavili na televiziji. Bogami, evo ih opet - napisala mu je jedna obožavateljka.

Podsetimo, Jovan Memedović je vrlo brzo postao jedan od omiljnih TV lica, a svoju karijeru je započeo, u najpre informativnoj redakciji RTB-a (Radio Televizije Beograd), da bi od 1992. godine, počeo da se bavi sportskim novinarstvom, te je bio i komentator brojnih sportskih događaja.

Jovan Memedović jedan je od omiljenih TV lica
Jovan Memedović jedan je od omiljenih TV lica foto: ATA Images

Dve najpoznatije autorske emisije Memedovića na RTS-u su "Svet lova i ribolova“ i "Sasvim prirodno“, a radi i kao voditelj poznatog kviza "Potera“.

Popularni voditelj živi povučeno i u skladu sa prirodom koju obožava, te svaki slobodan trenutak koristi za druženje sa brojnim prijateljima, ali i da obiđe ljude koje je upoznao radeći svoju emisiju i sa kojima je ostao i dalje u odličnim odnosima.

Memedović je poznat kao veliki ljubitelj prirode
Memedović je poznat kao veliki ljubitelj prirode foto: Printscreen/ Facebook/ Jovan Memedović

S obzirom da privati život vešto skriva mnogi ne znaju koliko on godina, zapravo ima. Kad čuju odgovor mnogi se iznenade, jer očekuju znatno manju brojku.

Jovan izgleda jako mladoliko, a njegove godine mnoge zbunjuju. Poznati TV voditelj je rođen 22. aprila, 1960. godine u Beogradu, što znači da on ima 62 godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs