BIVŠI JOJ PRIREDIO BLAM ŽIVOTA PRED CELIM SVETOM: Dugo se nije znalo ko je otac njenog deteta, a onda je sve iznenadila

Holivudska glumica Mini Drajver dugo je krila oca svog deteta, a činjenica da je trudna i nju je iznenadila.

Celebrities
08:44h Autor:
BIVŠI JOJ PRIREDIO BLAM ŽIVOTA PRED CELIM SVETOM: Dugo se nije znalo ko je otac njenog deteta, a onda je sve iznenadila
Holivudska glumica dugo je krila oca svog deteta, Foto: fries / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mini Drajver (53), proslavila se filmom "Dobri Vil Hanting" za koji je bila nominovana za Oskara. Osim po zapaženim ulogama, poznajemo je i po ljubavnoj vezi koja je obeležila njen život.

Naime, pomenuta drama donela joj je veliku ljubav sa kolegom Metom Dejmonom. Bila je to ljubav na prvi pogled, a svoju vezu nisu krili od očiju javnosti, dok je glumica prošle godine u svojim memoarima 'Managing Expectations: A Memoir in Essays' otkrila detalje romanse.

'Znam da Met nije stavio tu fotografiju tamo. To je tako nezgodno jer nije namerno, nije mogao pomoći tome koliko je postao slavan i kako je njegov život bio preuzet, na isti način na koji je moj", napisala je izveštavanju tabloida o njihovom prekidu.

Mnogi su bili iznenađeni njihovim raskidom, budući da je Dejmon govorio kako je "Mini uzdrmala njegov svet". Njihov raskid po svemu sudeći bio je šokantan, a desio se tako što je Dejmon 1998. javno rekao da su raskinuli, u emisiji kod Opre Vinfri. Mini prethodno o tome nije bila obaveštena, te je i ona bila podjednako i iznenađena i šokirana kao i šira javnost.

1 / 5 Foto: Profimedia

"Žalosno je što je Met otišao u show. Činilo se kao dobar način za njega da objavi svetu da više nismo zajedno što sam smatrala potpuno neprikladnim", ispričala je Mini.

Mini je nešro kasnije uplovila u vezu sa Timotijem Lijom, a nakon raskida saznala je da je trudna, uprkos činjenici što su joj doktori rekli da je neplodna. Mini je rodila sina Henrija 2008. godine, u svojoj 37. godini.

Mini Drajver
Mini Drajverfoto: David Longendyke / Everett / Profimedia

"Rekli su mi da ne mogu da imam decu kada sam imala 18 godina. Taj grozni doktor je ušao u ordinaciju i bukvalno je uporedio moju matericu sa začepljenim odvodom u toaletu. "Ništa tu ne prolazi. Nećete imati decu. Tako da sam mu poverovala i verovala sam u to ceo život", ispričala je slavna glumica.

Ona je istakla da ju je doktor nazvao "neplodnom" što je, smatra ona, surov način saopštavanja. Takođe, jedno vreme je krila ko je otac deteta.

"On je otac mog sina pa je logično da će biti tu za njega. Nisam udata i ne znam hoću li ostati s tim tipom. Super je biti nezavisan, brak danas više nije nužna stvar u odgoju deteta i podizanju porodice. Nekada davno, žena koja bi postupila poput mene bila bi izopštena iz društva. Mislim da znam kako su se one tada osećale. Uz mene će biti majka i tetka, jednako kao i moji najbolji prijatelji i nije me strah", ispričala je Mini nakon rođenja sina.

Ipak, glumica je tek posle izvesnog vremena otkrila da je otac njenog deteta upravo producent, Timoti Li.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs