LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 7. DECENIJI PLENI IZGLEDOM, A NIJE JEDINA LEPOTICA U PORODICI: Njena rođena sestra takođe mami uzdahe

Glumica Lidija Vukičević pokazala je svoju veliku podršku, sestru Marinu, a evo kako ona izgleda.

Celebrities
16:39h Autor:
LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 7. DECENIJI PLENI IZGLEDOM, A NIJE JEDINA LEPOTICA U PORODICI: Njena rođena sestra takođe mami uzdahe
Kako izgleda rođena sestra Lidije Vukićević?, Foto: Kurir / Sonja Spasić

Glumica Lidija Vukičević često govori kako su joj najveća podrška u životu njeni sinovi Andrej i David, ali uz nju je tu uvek i još jedna osoba.

Naime, Lidija ima i sestru Marinu, a glumica je jednom podelila i fotografiju s njom dok su zajedno pozirale na jednoj peščanoj plaži.

U opisu je Lidija za sestru imala samo reči hvale.

Malo ko zna da Lidija ima rođenu sestru
Malo ko zna da Lidija ima rođenu sestru foto: ATA Images / Antonio Ahel

"Ona je drugačija od mene, a opet smo tako iste. To njeno drugačije daje mi snagu, oslonac, samo njoj mogu sve da kažem, sve da poverim. Jedini čovek na planeti koji me u milimetar ličnosti poznaje, nekada i više od same sebe. Kritikuje, ali voli, upozorava po hiljadu puta svoju neposlušnu sestru, pati kada udarim glavom o zid, voli moju različitost uz: 'Jao Lidija, pa da li je moguće, baš tebe briga.' Ona mi je sve, ona je moja sestra, hvala roditeljima jer su me pored nje učinili najsrećnijom osobom na svetu. Volim te, Marina", napisala je od srca Lidija uz fotografiju.

Marina ne voli da se javno eksponira i ima zaključan profil na Instagramu, a nije poznato ni čime se bavi. Ono što je očigledno na prvi pogled je da, baš poput svoje sestre, vodi računa o svom izgledu i uspešno prkosi godinama.

Lidija, s druge strane, redovno časti obožavatelje svojim fotografijama, kojima uvek izazove i nevericu jer u sedmoj deceniji izgleda duplo mlađe, a još Lidijinih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs