Uživa u samoći

NAJTRAŽENIJA GLUMICA U HOLIVUDU PRIZNALA DA NIJE BILA SA MUŠKARCEM 15 GODINA: "Niko me ne pipka i ne balavi za mnom"

Kraljica je filmskih i televizijskih romantičnih komedija, ali Dajan Kiton u stvarnom životu romanse joj baš nisu važne

Celebrities
Autor:
NAJTRAŽENIJA GLUMICA U HOLIVUDU PRIZNALA DA NIJE BILA SA MUŠKARCEM 15 GODINA: "Niko me ne pipka i ne balavi za mnom"
Dajan Kiton, Foto: RMBI/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dajana Kiton je kraljica filmskih i televizijskih romantičnih komedija, ali u stvarnom životu nije ni blizu likova koje igra - romansa joj uopšte nije visoko na listi prioriteta.

Jesam 'rasparena', ali dobro mi je tako“, poručila je zvezda.

Kada su je pitali o njenom ljubavnom životu, potvrdila je da se ni sa kim u tom smislu ne viđa već 15 godina.

Tokom nedavnog intervjua za Extra magazin, tokom kojeg je promovisala svoju novu romantičnu komediju „Možda hoću“, 77-godišnju glumicu su pitali koliko je prošlo otkako je izašla na neki sastanak sa muškarcem.

„Recimo, 15 godina“, odgovorila je Kiton. „Verovatno su samo pomislili: 'Dosta je bilo... previše je čudna.' Nekako jesam čudna, ali dobro mi je. Jednog dana, neko će me ipak oženiti. Možda će to biti i jedan od ovih finih ljudi koji moraju da se nose sa mnom danas“, nastavila je šaleći se sa novinarom i snimateljima.

Novi komentari slavne glumice o svom ljubavnom statusu pojavili su se više od tri godine nakon što je rekla za InStyle u julu 2019. da nije „bila na sastanku bar 35 godina“.

Dajana Kiton
foto: Profimedia

Na pitanje da li uopšte želi da bude pozvana na „sudar“, dobitnica Oskara je odgovorila:

"Imam puno prijatelja, a među njima i muških prijatelja. Viđamo se, ali to nisu sastanci. Nema balavljenja, pipkanja i stiskanja".

Dajana je ptethodno za People, kada je upitana šta misli o braku, kazala da nikada nije želela da bude nečija supruga.

„Danas sam razmišljala o ovome (imala je 73 godine kada je objavljen intervju), mislim da sam jedina u svojoj generaciji, a možda i među prethodnim koja je celog života ostala žena koja živi sama“.

Zvezda Eni Hol — koja je, između ostalih, izlazila i sa Vudi Alenom, Vorenom Bitijem i Al Paćinom i mogla da se uda za bilo koga od njih — nije tužna zbog svog sadašnjeg statusa jer je na njih, priznaje, gledala više kao majka.

Voren Biti, Dajana Kiton
foto: Profimedia

Mislila sam da ne bi bila dobra ideja da se udam za nekog od njih i zaista mi je drago što nisam. Sigurna sam da su i oni srećni zbog toga“, poručila je Dajana.

Umesto braka, Dajana Kiton danas slavi – sebe.

Nedavno je, obeležavajući svoj 77. rođendan, podelila delić komedije, po kojima je poznata, na društvenim mrežama. Zvezda filma „The Something's Gotta Give“ (Nešto treba da dam) je objavila montažu rođendanskih torti, različitih vrsta, veličina i ukusa, zajedno sa duhovitom porukom:

"SREĆAN ROĐENDAN LJUBAVI MOG ŽIVOTA ... MENI!" napisala je holivudska legenda pored slajdova sa rođendanskim tortama.

Potvrdila je svoj status, a to je bila i odlična reklama za njen novi film - poruka je objavljena neposredno uoči premijernog prikazivanja u bioskopima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs