FUDBALER, BLOGER, DIZAJNER... Soraja čeka sina sa BOGATIM BIZNISMENOM, a pre njega je bila sa OVIM MUŠKARCIMA

Soraja Vučelić uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a pre nego što je upoznala bogatog biznismena bila je u vezi sa mnogim poznatim muškarcima.

Celebrities
Autor:
FUDBALER, BLOGER, DIZAJNER... Soraja čeka sina sa BOGATIM BIZNISMENOM, a pre njega je bila sa OVIM MUŠKARCIMA
Svi muškarci Soraje Vučelić, Foto: printscreen/instagram

Soraja Vučelić već nekoliko godina je u stabilnoj vezi, a uskoro će se ostvariti i u ulozi majke. Kako je Kurir ekskluzivno pisao, Soraja čeka sina, nedavno je ušla u deveti mesec, a mali krug ljudi je upućen u to da će uskoro postati mama.

Ona od letos živi u Švajcarskoj gde će se i poroditi.

Soraja Vučelić uskoro će se ostvariti u ulozi majke
Soraja Vučelić uskoro će se ostvariti u ulozi majke foto: Kurir / Zorana Jevtić

- Kod izabranog lekara je vodila trudnoću, koja je protekla u najboljem redu. Bukvalno je nije osetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima, kojima i veruje, i zato se i nije saznalo sve do sada da je u blagoslovenom stanju. Sve je promenila u svom životu i nije želela da u javnosti govori o njenoj trudnoći. Ne znam kako će reagovati kada pročita da se saznalo da će postati mama, jer je to želela da sačuva za sebe i svog partnera. On nije javna ličnost i nema nameru da se eksponira. Važno je da je njima lepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele da sačuvaju za sebe. Zato je i zahtevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je srećna i jedva čeka da postane mama, otkrio je upućen izvor.

Sorajin partner nije poznat javnosti
Sorajin partner nije poznat javnosti foto: printscreen/instagram

Soraja izbegava pojavljivanje u medijima, a prošle godine u avgustu je pričala o svom ljubavnom statusu.

- Ne bih mogla precizno da pričam o tome, ali kao da jesam. Kod mene je problem što ne znam normalno da se zaljubim, večiti sam sanjar, ne znam da budem u normalnom stadijumu zaljubljenosti, već ono, kako se kaže, poludela od ljubavi. Mogu tako da nazovem to stanje. Ovo mi je trenutno najveća ljubav, nema veze s našim prostorima, nije naš čovek, ne može se tako reći. I jeste i nije, rekla je tada Soraja.

Soraja trenutno živi u Švajcarskoj
Soraja trenutno živi u Švajcarskoj foto: printscreen/instagram

Sorajini bivši momci

Identitet njenog partnera nije poznat - reč je o bogatom preduzetniku s kojim je poslednjih godina u ljubavnoj vezi i koji navodno drži klub van granica Balkana. Podsetimo, u avgustu 2019. pisalo se o njenom vereniku, ruskom blogeru i biznismenu Kurbanu Omarovu, koji je bio oženjen ruskom TV voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom.

RUSKI BIZNISMEN

Njegovu sliku tada je na Instagramu podelila Ana Korać, koja je tagovala Soraju i napisala: "Konačno i ja da upoznam zeta".

U više navrata šuškalo se da je Soraja bila u emotivnim vezama sa različitim biznismenima, ali i sa jednim zadrugarom.

Soraja je bila u vezi sa ruskim blogerom
Soraja je bila u vezi sa ruskim blogerom foto: Printscreen/instagram

VLADIMIR TOMOVIĆ

Naime, kada je Soraja 2011. učestvovala u "Velikom bratu" javnost je brujala o tome da se pre rijalitija viđala sa Vladimirom Tomovićem, koji je takođe učestvovao u pomenutom rijalitiju. Ipak, Vučelićeva je u više navrata demantovala navode da je bila u vezi sa Tomovićem.

SRPSKI FUDBALER

2016. u medijima se pojavila vest da je Soraja završila u hitnoj pomoći nakon što ju je nožem ranio bivši dečko, fudbaler Stefan Mihajlović. Ona je nakon incidenta koji se dogodio u njegovom stanu po povratku iz noćnog provoda istakla kako je bila reč o spletu nesrećnih okolnosti kada je zadobila posekotine po stomaku, grudima i vratu. Ipak, tvrdila da je Stefan nije namerno povredio nožem, te da nije prvi put.

Soraju je navodno povredio bivši dečko fudbaler Stegan Mihajlović
Soraju je navodno povredio bivši dečko fudbaler Stegan Mihajlović foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Nije on imao nameru da me povredi. Događalo nam se to i dok smo bili u vezi, da se gurkamo i sve se završi na sličan način. Naravno sve je to bila šala, kao što se i sada dogodilo. Dobro sam i sve je u najboljem redu. Zaista ne bih da se zbog ovoga diže prašina - rekla je Soraja tada.

Soraja je bila u vezi sa Stefanom Mihajlovićem
Soraja je bila u vezi sa Stefanom Mihajlovićem foto: Zoran Jevtić/Kurir

MISTERIOZNI MUŠKARAC SA DUGOM KOSOM

Muškarca u kojeg je bila zaljubljena Soraja je pokazala na Instagramu, ali njegov identitet nikada nije u potpunosti otkrila.

- Srećan rođendan ljubavi moja. Volim te, napisala je Soraja na slici 2017. godine kada je proslavljala njegov rođendan. Ona je objavila njegovu sliku i javno mu čestitala rođendan, dok mu je lice prekrila emotikonom.

Soraja je bila u vezi sa misterioznim muškarcem
Soraja je bila u vezi sa misterioznim muškarcem foto: printscreen/instagram

FILIP PLEJN

2018. mediji su Soraju povezivali i sa poznatim dizajnerom Filipom Plejnom. Domaći mediji pisali su da se par navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja iz Amerike.

Soraja i Plejn su viđeni kako zajedno ulaze u prestižni japanski restoran u Milanu, iz kojeg nisu izlazili nekoliko sati, a večerali su uz muziku i vino.

"Otkad je proradila hemija između Soraje i Filipa, njih dvoje se ne odvajaju. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja iz Kalifornije, a ona mu se svidela na prvi pogled, pa su varnice odmah proradile. Razgledao je njene fotografije koje je objavljivala na Instagramu, pa je odmah počeo da je zivka i da joj šalje poruke", rekao je neimenovani izvor "Srpskom telegrafu i dodao" da se par prvo dopisivao, a onda dogovorio i susret.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs