MNOGI NE ZNAJU KAKO IZGLEDA NAJMLAĐA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE: Ne pojavljuje se često u javnosti, a prava je lepotica

Milica Šerbedžija, umetničkog imena Eliot Alma, izdala je svoj prvi singl "Eliot and I", a njen otac Rade ne krije koliko je ponosan na nju.

Celebrities
17:11h Autor:
MNOGI NE ZNAJU KAKO IZGLEDA NAJMLAĐA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE: Ne pojavljuje se često u javnosti, a prava je lepotica
Kako izgleda najmlađa ćerka Radeta Šerbedžije?, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Najmlađa ćerka legendarnog glumca Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički, 25-godišnja Milica Šerbedžija, nedavno se našla u središtu pažnju zahvaljujući svojoj muzici i novom umetničkom imenu Eliot Alma.

Milica je na muzičkoj sceni debitovala singlom "Eliot and I" krajem prošle godine i izazvala veliku pažnju javnosti, naročito što mnogi nisu znali kako izgleda.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Rođena je u Londonu, a odrastala je u Los Angelesu i Rijeci. Trenutno živi u Zagrebu, gde planira da osnuje bend, nakon što je diplomirala na "Paul McCartney’s Institute For Performing Arts" u Liverpoolu.

Njenim uspehom na društvenim mrežama pohvalio i ponosni otac Rade.

"Čitava naša familija Šerbedžija-Udovički danas je nekako posebno srećna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je umetničko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona zapisana u knjigu rođenih kao Milica Alma. Sećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njenu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njene škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro. Imala je trinaest godina i pisala je pesme.

Ponela bi gitaru i pevala mi do škole svoje nove pesme. Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu. Mislim da se u poeziju ponešto razumem, ali stihovi naše mali ćerke Milice potpuno su me razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pevala neka stara duša. Sada je ona mlada i zrela žena. Završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i snimila je svoj prvi album sa svojim prijateljima, studentima te sjajne Muzičke akademije koju je 'svome gradu' osnovao Pol Mekartni. Znam, verovatno će njene pesme poleteti u svet i pronaći svoje slušaoce, ali ja se veselim toj privilegiji, da ih ona najpre peva meni i svojoj majci Lenki i svojim sestrama Nini, Vanji i Luciji. I svome bratu Danilu. I svojim nećacima Sergeju, Ivanu, Nastji, Pavlu i Kali. Kao da ih je i pisala samo za nas", napisao je 76-godišnji Rade na svoom profilu na Fejsbuku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs