PEVAČ OBUKAO ŠORTS DO PREPONA, A STOMAK ISKOČIO: Nema osobe koja nije pogledala za njim kada je prošao zagrljen sa NJIM

Pevač Sem Smit pojavio se u Sidneju nakon skandala koji je izazvao snimajući spot za novu pesmu

Celebrities
Autor:
PEVAČ OBUKAO ŠORTS DO PREPONA, A STOMAK ISKOČIO: Nema osobe koja nije pogledala za njim kada je prošao zagrljen sa NJIM
Sem Smit sa prijateljem, Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevač Sem Smit prošetao je centrom Sidneja zagrljen sa najboljim prijatelje. Tu ništa čudno ne bi bilo da pevač nije obukao ultra kratki šorts koji mu je dosezao do prepona, dok je žutu majicu zavezao ispod struka i tako pokazao stomak.

Ovo je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je izazvao pravi skandal snimajući spot u kraljevskoj rezidenciji, dok je ova još bila otvorena za javnost. Posetioci koji su se našli tom prilikom ostali su šokirani prizorom.

1 / 7 Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Bilo je dosta starijih ljudi koji su uživali u poseti bivšoj kraljevskoj rezidenciji, kada se pojavilo dosta momaka obučenih u kožu. Verovatno su posetioce doveli do srčanog udara. Svakako su bili šokirani," rekao je insajder za Dejli Mejl.

Sem Smit ima trideset godina i poslednjih par godina se izjašnjava kao nebinarna osoba:

"Uvek je u meni, na neki način, postojao konfilkt između mog uma i mog tela. Nekada stvarno razmišljam kao žena. Par puta sam se i zapitao: "Da li želim da promenim pol?" To je nešto o čemu i danas razmišljam. Da li ja to zaista želim?" Nisam ni muško, ni žensko, mislim da 'plivam' tu negde između", rekao je on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs