"vatrena"

"U KATARU BI ZA TO DOBILA 15 GODINA ZATVORA": Navijačica s OGROMNIM GRUDIMA Hrvate je motivisala na POSEBAN NAČIN

Hrvatska navijačica sa velikim grudima, Klaudia Rivier fudbalere hrvatske reprezentacije podržava na poseban način.

Celebrities
Autor:
"U KATARU BI ZA TO DOBILA 15 GODINA ZATVORA": Navijačica s OGROMNIM GRUDIMA Hrvate je motivisala na POSEBAN NAČIN
Hrvatska navijačica sa velikim grudima, Foto: Printscreen Instagram/claudiarivier

O Svetskom fudbalskom prvenstvu ne prestaje da se priča. Hravatska reprezentacija mnoge je oduševila nakon što je porazila reprezentaciju Brazila i izbacila je iz takmičenja.

Posebno su se obradovale atraktivne hrvatske navijačice, među kojima je i Ivana Knol, koja je za kratko vreme postala nezvanična zvezda Katara. Svojim atraktivnim izgledom, Ivana je oduševila javnost, a posebno šeike čije poglede mami.

Međutim, dobila je jaku konkurenciju - atraktivnu Klaudiu Rivier. Klaudia je karakteristična po bujnim grudima, koje ne mogu ostati neprimećene. Na Instagramu se neretko mogu videti provokativne fotografije ove atraktivne navijačice, dok su u prvom planu grudi.

Klaudia je obradovala svoje pratioce i podelila fortografije na kojima je veoma golišava, dok preko grudi ima samo tračice sa motivima šahovnice. Ona je na taj način poslala podršku hrvatskoj fudbalskoj reprezentaciji.

"Anđelica Klaudia paiće na naše momke na utakmici", napisala je uz fotografiju kojom je oduševila većinu svojih pratioca.

Zanimljivo je da su njene grudi navodno prirodne, te da, kako ističe, nije radila silikone. Ona je čak otišla korak dalje, te je na Instagramu podelila nalaz specijaloste radiologa koji prema njenim rečima "kaže da se radi o prirodnim grudima.", prenosi Jutarnji.hr.

"Ni u milion godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo šta drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih...I dodatnih 30 kilograma", napisala je na svom Instagram profilu.

Početak Svetskog prvensta učinio ju je slavnom, a ona je tom prilikom na Instagramu napisala:

"Svetsko prvenstvo u Katru službeno je počelo. Mogu li vas motivisati da počnete navijati za Hrvatsku? Pokušaću." - Njena objava mnoge je oduševila, a bilo je i onih koji su njenu objavu dočekali previše oštro.

"Pa možeš navijati za Hrvatsku, ali u svojoj zemlji. Jer u Kataru bi s tim autfitom išla u zatvor na 15 godina", istakao se jedan komentar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs