šuška se

10 POZNATIH LJUBAVNICA KOJE SU POSTALE SUPRUGE: Neke su oštro demantovale, a on je zbog NJE ostavio trudnu ženu

One su svoje muževe upoznale još dok su oni bili u braku, da bi im na kraju upravo one postale supruge. Spekulisalo se i da su im prevashodno bile ljubavnice.

Celebrities
Autor:
10 POZNATIH LJUBAVNICA KOJE SU POSTALE SUPRUGE: Neke su oštro demantovale, a on je zbog NJE ostavio trudnu ženu
10 poznatih ljubavnica koje su postale supruge, Foto: ATA Images / Profimedia/ Printscreen Instagram

Mnogi parovi na domaćoj i stranoj javnoj sceni upoznali su se još dok su bili u braku sa drugim partnerima, a šuška se da su se nakon tog poznastva desili razvodi, a onda i brakovi iz preljube.

  1. Vesna Đogani

    Vesna i Đole Đogani
    Vesna i Đole Đoganifoto: ATA Images

    Njih dvoje važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, dok njihov brak traje godinama. Uprkos činjenici da ima je brak imao određene krize, nakon medijskih spekulacija da je Đole prevario Vesnu, njihov odnos postao je još snažniji.

    Upoznali su se još dok je Vesna bila srednjoškolka i članica plesne grupe "Đogani fantastiko". Đole je u to vreme bio u braku sa Slađom Delibašić, a nakon njihovog raskida, Vesna i Đole započeli su ljubavnu romansu. Dosta se spekulisalo o tome da je Đole varao Slađu sa Vesnom, međutim njih dvoje su to demantovali. Inače, u braku su dobili sina i ćerkicu.

  2. Jovana Grujić

    Atraktivna manekenka, Jovana Gajić došla je u žižu interesovanja nakon što je počela vezu sa sadašnjim suprugom, bivšim reprezentativcem Srbije Zoranom Bambijem Tošićem. Spekulisalo se da je upravo ona kriva za njegov razvod od supruge Dijane.

    Njih dvoje obelodanili su svoju vezu 2013. godine, nakon njegovog razvoda, dok je javnost bila ubeđena da je njihov odnos počeo mnogo ranije.

  3. Isidora Bjelica

    Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić
    Isidora Bjelica i Nebojša Pajkićfoto: Kurir / Marina Lopičić

    Čuvena spisateljica koja je preminula pre dve godine, bila je u braku sa 15 godina starijim Nebojšom Pajkićem, poznatim filmskim scenaristom i profesorom dramaturgije. Njih dvoje živeli su u srećnom braku, dok je Nebojša iza sebe već imao dva braka, međutim jedino je Isidoru odveo pred oltar. Zanimljivo je i da je Nebojša Isidori bio profesor na fakultetu, a vezu su započeli tek nakon njenog diplomiranja. U tom trenutku, ona je imala 27, a on 41 godinu.

  4. Jasminka Varešanović

    Slavni pevač, Hari Varešanović priznao je da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, dok je uveliko bio u braku sa Aidom, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

  5. Anđelina Džoli

    Anđelina Džoli i Bred Pit
    Anđelina Džoli i Bred Pitfoto: Profimedia/editorial images

    Glumica važ za jednu od najpoznatijih ljubavnica na svetu,a koja je postala supruga. Igrajući u filmu Gospodin i gospođa Smit, zbližila se sa svojim kolegom Bredom Pitom, a hemija između njih osećala se u vazduhu. Glumac je tada bio sa Dženifer Aniston. Anđelina i Bred ujedno su bili i omiljeni ljubavni par kojem su se svi divili, međutim nedavno je došlo do kraha njihovog braka.

  6. Kamila Parker

    Kralj Čarls i Kamiola Parker
    Kralj Čarls i Kamiola Parkerfoto: Profimedia

    Kealjevski par je definitivno jedan od najkomentarisanijih kada su preljube u pitanju. Poznato je da je princeza Dajana iznela tvrdnje koje potkrepljuju sumnje da ju je Čarls varao sa Kamilom.

    "U braku nas je bilo troje", rekla je princeza Dajana. Nakon što mu je okončao brak sa Dajanom, Čarls je oženio svoju dugogodišnju ljubav, Kamilu.

  7. Amber Herd

    Džoni Dep i Amber Herd
    Džoni Dep i Amber Herdfoto: Reuters

    Džoni Dep je navodno započeo aferu sa Amber dok je bio u vezi sa Vanesom Paradi. Zatim je raskinuo desetogodišnju vezu sa Vanesom i oženio se 28-godišnjom Herd. Njih dvoje rastali su se na neslavan način, a ceo slučaj propraćen je nizom skandala koji su kulminirali kad su se suočili na sudu.

  8. Žizel Bundšen

    Tom Brejdi i Žizel Bundšen
    Tom Brejdi i Žizel Bundšenfoto: Profimedia

    Par koji je u poslednnje vreme u žiži javnosti zbog spekulacija da se razvode. Početak njihove veze izazvao je još veću pažnju budući da je Tom sa Žizel stupio u vezu, nakon što je ostavio trudnu suprugu Bridžit Mojnahan. "Prolazak kroz to traumatično razdoblje kada sam bila slomljenog srca i trudna okrenulo je moj život naglavačke", ispričala je jednom Bridžit.

  9. Melani Grifit

    Antonio Banderas i Melani Grift
    Antonio Banderas i Melani Griftfoto: Profimedia

    Melni Grift upoznala je Antonia Banderasa na snimanju filma "Previše", na kojem su sarađivali, da bi se kasnije, između njih rodila strast. Zanimljivo je da su u to vreme oboje bili u braku. Kada su završili snimanje filma, okončali su svoje brakove i rešili da se venčaju. Njihov odnos trajao je do 2015. godine.

  10. Džulija Roberts

    Džulija Roberts i Danijel Moder
    Džulija Roberts i Danijel Moderfoto: Profimedia

    Ljubav između Džulije i snimatelja, Danijela Modera rodila se još dok su već imali partnere. Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma "Meksikanac", dok je on uveliko bio u braku sa šminkerkom, a ona u vez sa Bendžaminom Bratom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs