NIŽE USPEH ZA USPEHOM

UNUKA OMILJENE SRPSKE GLUMICE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Sanja da bude kao baka, već su delile kadar i NEODOLJIVO LIČE

Glumica Ljiljana Stjepanović je preponosna na svoju nalednicu

Celebrities
22:37h Autor:
UNUKA OMILJENE SRPSKE GLUMICE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Sanja da bude kao baka, već su delile kadar i NEODOLJIVO LIČE
Kako izgleda unuka Ljiljane Stjepanović?, Foto: Printscreen Instagram / repic____

Ksenija Repić krenula je koracima svoje bake, koja joj je i najveći uzor, legende srpskog glumišta Ljiljane Stjepanović. A prvi kadar još kao devojčica delila je upravo sa njom u jednoj reklami, dok ju je publika zapazila u ulozi male Milice, unuke Radašina i Radojke, u jednoj od naših najgledanijih serija "Selo gori, a baba se češlja".

Ljiljana ne krije da je neizmerno ponosna na svoju unuku, u kojoj je prva prepoznala talenat.

– Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: Ne daj bože da mi dete bude glumac! Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi. Drago mi je što uživa u tome – rekla je Ljiljana, koja uopšte nija imala lak život.

Već sa četiri godine joj je držala i časove gluma i stalo ju je vodila u pozorište. Tako su izgradile posebna odnos, te se često može čuti i da neverovanto liče.

– Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi "predstave" za sve nas u kući, sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala – objašnjava glumica i Ksenijin najveći oslonac u ispunjavanju snova.

Na svim segmentima da daje unuci pravi pirmer, jer je i posle traumatičnog razvoda sama izvela dva sina na pravi put.

Sad druge strane, Ksenija sanja da jednog dana bude uspešna u glumačkoj profesiji kao njena baka, na koju neodoljivo podseća.

– Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem – ispričala je pre nekoliko godina Ksenija.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / repic____

Pre tri godine, Ksenija je upisala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, a među kolegama na studijama su joj i Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, i Đuro Brstina, sin legendarnog Branimira Brstine.

Do sada je već ostvarila nekoliko zapaženih uloga, glumila je u predstavi Miris kiše na Balkanu", kao i u seriji "Močvara".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs