SLAVNOJ MANEKENKI ŽIVOT SU OBELEŽILI SKANDALI: Od Srbina se razvela nakon 8h, a muža je varala sa Bredom Pitom

Robin Givens, slavna manekenka i glumica, svojevremeno se razvela od čuvenog srpskog trenera tenisa 8 sati nakon udaje

Celebrities
14:35h Autor:
SLAVNOJ MANEKENKI ŽIVOT SU OBELEŽILI SKANDALI: Od Srbina se razvela nakon 8h, a muža je varala sa Bredom Pitom
Slavna manekenka razvela se od Srbina nakon 8 sati, Foto: OWN / Everett / Profimedia

Manekenka i glumica Robin Givens (57) važila je za jednu od najlepših žena 80-ih godina prošlog veka. O njenoj popularnosti svedoči i činjenica da je umalo ukrala slavu i čuvenoj Naomi Kembel.

Krasila je mnogobrojne naslovnice najpoznatijih časopisa, a modni dizajneri utrkivali su se ko će je pre angažovati. Debitovala je i na velikom platnu i to u popularnoj seriji "The Cosby Show", nakon čega je usledila i uloga u sitkomu "Head of the Class", nakon čega je ređala uloge ua ulogom.

Robin Givens pretila je da preotme karijeru Naomi Kembel
Robin Givens pretila je da preotme karijeru Naomi Kembel foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Međutim, iako su joj predviđali blistavu karijeru i mesto na A-lista, skandali koji su obojili njen život zauvek su uprljali njeno ime i upropastili karijeru.

Naime, za Givens je veoma brzo počeo da se vezuje nimalo laskavi nadimak "parti devojke", a potom i "žderačice muškaraca", s obzirom da je momke ređala kao na traci, a njen buran ljubavni život često je bio tema svih tabloida.

Takođe, u jednom trenutku bila je i najomražanija žena u Americi, te proglašena "sponzorušom" zbog braka sa Majkom Tajsonom, zbog čega se sada ponovo, decenijama nakon razvoda, našla u žiži interesovanja, zahvaljujući snimanju mini seriji "Mike" u kojoj je opisan njihov turbulentan odnos.

Robin Givens imala je burnu vezu sa Majkom Tajsonom
Robin Givens imala je burnu vezu sa Majkom Tajsonom foto: MARIA BASTONE / AFP / Profimedia

Njihova veza je od od samog starta bila na klimavim nogama. Kako je manekenka kasnije pričala, bokser je često bio nasilan prema njoj, čak i pre nego što su se venčali, dok je Tajson nakon razvoda izjavio da je "ozbiljno istraumiran tim odnosom".

Njegovo bogatstvo procenjivalo se tada na vrtoglavih 50 miliona dolara, a sa Givens nije potpisao predbračni ugovor. Ona je još tokom braka u jednom trenutku kupila sebi vilu od 4,3 miliona dolara u bogatom predgrađu Bernardsvil u Nju Džersiju i to novcem sa njegovog računa.

Givens je nakon svega u emisiji kod Barbare Volters izjavila da je život sa Tajsonom bilo "mučenje, čisti pakao, gori od svega što je mogla da zamisli", a potom nastavila da opisuje njegovu nestabilnu narav.

U vreme razvoda, njen advokat je istakao da "Givens voli Tajsona, ali da se plaši za svoju bezbednost". Međutim, iako je isprva u očima javnosti bila žrtva, brzo se saznalo za druge stvari koje je radila, pa i aferu sa Bredom Pitom u kojoj ju je uhvatio suprug.

Majk je jednom prilikom ispričao kako se tada još uvek zakonitu suprugu i slavnog glumca uhvatio pre seksualnog čina, ali da mu je bilo jasno šta bi usledilo da se on nije pojavio. Dodao je i da se Pit skamenio kad ga je video, što uopšte ne čudi.

- Kada me je video, potpuno je prebledeo. Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim - kazao je bivši šampion ringa koji danas to ne zamera Pitu i smatra ga za "dobrog momka".

Skandali su Robin koštali karijere
Skandali su Robin koštali karijere foto: KRISTIN CALLAHAN / Acepixs / Profimedia

Nakon razvoda Robin je uspela da dobije veliku svotu novca i nastavila je da uživa u životu na visokoj nozi. Potom je upoznala i Srbina Svetozara Toleta Marinkovića, koji je i te kako bio poznat u visokim krugovima jer je bogatu klijentelu učio tenisu.

Robin ga ja angažovala kao trenera, a onda su odlučili da se venčaju 1997. godine. Međutim, istog dana, samo 8 sati kasnije, podneli su zahtev za razvod braka koji je finaliziran par meseci kasnije.

Inače, Svetozar i Robin su izlazili godinu dana pre samog venčanja, a ta veza je teniskog instruktora uspela da proslavi. Nakon prekida sa manekenkom, on se povukao iz javnosti, a o njegovom životu se ne zna mnogo.

Manekenku i glumicu povezivali su i sa Majklom Džordanom, sa kojim je imala aferu malo nakon razvoda od Tajsona, potom sa Edijem Marfijem početkom devedesetih. Na listi su se našli i glumac Dejmon Vajans, Hauard Stern, model Markus Šenkenberg, kao i glumac Hosea Čančez i mnogi drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs