šok!

SUOČILE SE KIM KARDAŠIJAN I HILARI KLINTON U KVIZU ZNANJA: Krajnji rezultati će vas ZAPANJITI, desio se neočekivan obrt

Suočile se Kim Kardašijan i Hilari Klinton.

Celebrities
12:27h Autor:
SUOČILE SE KIM KARDAŠIJAN I HILARI KLINTON U KVIZU ZNANJA: Krajnji rezultati će vas ZAPANJITI, desio se neočekivan obrt
Kim Kardašijan u kvizu pokazala koliko je pametna, Foto: Printscreen/Youtube/People

Kim Kardašijan i Hilari Klinton su se suočile na kvizu znanja. Pitanja su bila iz oblasti prava. A, verovali ili ne, najpoznatija starleta na svetu je odnela pobedu.

Naime, Hilari zajedno sa svojom ćerkom Čelsi ima novu dokumentarnu seriju koja izlazi 9. septembra, a kroz osam epizoda prikazaće se brojne situacije iz njenog života. Ipak, ono što je producentima bilo posebno zanimljivo je momenat kada se suočila sa Kim Kardašijan u kvizu znanja.

Hilari i Kim su sedele jedna naspram druge, dok je Čelsi Klinton postavljala pitanja u vezi zakona. Tokom kviza, na svako postavljeno pitanje, obe su morale brzo da reaguju i da pritisnu taster, kako bi dale prve odgovor.

Posle niza pitanja o upotrebi smrtonosne sile, razlici između iznude i pljačke, i kada je tvrdnja o samoodbrani dozvoljena, Kim je "oduvala" Hilari sa 11-4.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Hilarina ćerka koja je postavljala pitanja, pokušala je da stane na maminu stranu: " Mislim da mora da poradi na brzini. Videlo se da zna odgovor na pitanja, ali jednostavno nije htela da pritisne taster".

Hilari je završila pravni fakultet na Jejlu, ali je pokazala sportski duh i našalila se na svoj račun.

"Ovo je tako srceparajuće za mene. Zaista sam oduševljena Kiminim znanjem", rekla je kroz osmeh.

Hilari Klinton
foto: Profimedia/editorial images

Kim Kardašijan se 2018. godine prijavila Kalifornijskoj advokatskoj komori da studira prava. Imala je veliku želju da postane advokat.

Poznata starleta je u epizodi govorila o svojim uspesima tokom školovanja, a istakla je da joj je najteže bilo to što su deca svaki put gledala kada otvara rezultate i uvek je nerviralo kada bi je videli kako plače, s tim što su je poslednji put videli kako plače od sreće.

Hilari kaže da je želela da Kim Kardašijan zablista. A na pitanje da li je pustila Kim da pobedi u ovom duelu, Hilari je rekla:

"Ne! Ne kažem to, treba mi više vremena za reakciju."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs