da li vam se dopadaju?

OPET JE POKAZALA DA ZA NJU NEMA GRANICA: Britni Spirs oduševila provokativnim fotografijama - POVRATILA SAMOPOUZDANJE

Britni Spirs je ohrabrila svoje pratioce na Instagramu da uživaju u plivanju. Objavila je fotografiju koja privlači pažnju.

Celebrities
21:32h Autor:
OPET JE POKAZALA DA ZA NJU NEMA GRANICA: Britni Spirs oduševila provokativnim fotografijama - POVRATILA SAMOPOUZDANJE
Britni Spirs, Foto: Profimedia

Britni Spirs je privukla pažnju svojih obožavalaca, kada je podelila fotografije na kojima ne nosi apsolutno ništa. Pevačica je plivala pod vodom, a na sebi je imala samo dragulje koji su joj pokrili intimnu regiju.

Kada je Britni objavila sliku, njeni fanovi su ostavljali komentare, koji su uglavnom bili pozitivni. "Lepa žena", dok je neko prokomentarisao "Sirena", ili da ova slika treba da bude na koricama njenog albuma...

Ovo nije prvi put da je pevačica iznenadila fanove golišavim slikama. Britni je u maju na Instagramu podelila fotografije iz Meksika. Pozirala je u svom rođendanskom odelu, i pokrila grudi rukama i donji deo ružičastim emodžijima u obliku srca. Pitala je zašto izgleda "10 godina mleđe na odmoru"?

Takođe je objavila slike na kojima pozira gola pored vrata, imala je podignutu kosu i ponovo pokrila grudi rukom.

Britni je poznata po tome što samouvereno pokazuje svoje dobro telo, kad god može. Kako saznajemo, ima specifičan razlog zbog kojeg to radi, a to ima veze sa prestankom njenog 13-godišnjeg konzervatorskog staža.

"Britni oseća svoju slobodu, kontrolisala je svaki svoj pokret toliko godina, sada kada može da radi šta želi, zabavlja se tako što pomera sve granice", rekao je njen blizak izvor

Pored toga, oseća se tako dobro u svom telu, da želi da ga pokaže. Britni voli pokrete svog tela, želi da pokaže sa čime raspolaže, jer se toliko dugo osećala loše zbog toga. Objavljivanje fotografija joj je postala strast, i voli da čita komentare fanova i da dobija svu tu ljubav od njih. To je dobro za njeno samopouzdanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs