ovo skoro niko nije znao

KEJT MIDLTON OTKRILA TAJNU KOJA SE SKRIVALA 9 GODINA: Zašto su joj zabranili da gleda Noleta u finalu

Malo je poznata priča da je Kejt Midlton bilo zabranjeno da dođe na finale Vimbldona pre devet godina kada je britanski teniser Endi Marej pobedio našeg Noleta.

Celebrities
15:27h Autor:
KEJT MIDLTON OTKRILA TAJNU KOJA SE SKRIVALA 9 GODINA: Zašto su joj zabranili da gleda Noleta u finalu
Kejt Midlton zabranjeno da gleda Novaka Đokovića na Vimbldonu, Foto: Profimedia

Naš najbolji teniser Novak Đoković pokorio je ovogodišnji Vimbldon i tako došao do svoje 21 Grend slem titule u karijeri, a pehar mu je uručila vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Supruga princa Vilijama od 2016. redovno uručuje pehare pobednicima Otvorenom prvenstva u Londonu, ali je i pre toga bila redovna u kraljevskoj loži na mečevima Vimbldona.

Međutim, o jednom izostanku iz 2013. godine dosta se spekulisalo. U pitanju je bilo finale našeg Noleta i britankog tenisera Endija Mareja.

Vojvotkinja je istakla da je dala sve od sebe, ali da joj tada nije bilo dozvoljeno da prati finale.

- Bila sam trudna i nisam mogla da dođem... To je dobar razlog? Da, jeste, ali mi je i dalje žao. Rekla sam doktorima da bih mogla da odem ipak, na šta su rekli ni slučajno - ispričala je Kejt Midlton u dokumentarnom filmu "Naš Vimbldon".

Marej je tada osvojio Vimbldon pobedivši Noleta sa 6:4, 7:5, 6:4.

Tako Kejt Midlton nije videla prvi put šampionski pehar Vimbldona u rukama Britanca posle 77 godina. Ona je čestitala Mariju, a onda i uživo ispratiila njegovo naredno osvajanje titule.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Pisala sam mu posle tog finala da se izvinim što nisam došla i čestitala sam mu - ispričala je vojvotkinja.

U međuvremenu se rodio njen sin Džordž, koji je zajedno sa Kejt i princom Vilijamom pratio kako Novak Đoković podiže trofej ove godine.

Novak Đoković
foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs