GODINE MU ODLIČNO STOJE

SVI ZANEME KAD ČUJU: Da li znate koliko, zapravo, godina ima Jovan Memedović? (FOTO)

Odlično se drži

Celebrities
13:10h Autor:
SVI ZANEME KAD ČUJU: Da li znate koliko, zapravo, godina ima Jovan Memedović? (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / RTS Sasvim prirodno - Zvanični kanal

Jovan Memedović je vrlo brzo postao jedan od omiljnih TV lica, a svoju karijeru je započeo, u najpre informativnoj redakciji RTB-a (Radio Televizije Beograd), da bi od 1992. godine, počeo da se bavi sportskim novinarstvom, te je bio i komentator brojnih sportskih događaja.

Dve najpoznatije autorske emisije Memedovića na RTS-u su "Svet lova i ribolova“ i "Sasvim prirodno“, a radi i kao voditelj poznatog kviza "Potera“.

Jovan je jednom prilikom ispričao kako je došlo do toga da on bude glavno lice popularnog kviza:

- Bio je kasting, odnosno odabir tih mogućih voditelja i rekli su mi da se prijavim, pa sam ja malo negodovao misleći kako ću raditi kviz, a i dalje nastaviti da putujem i snimam moje emisije, pa nisam baš bio oduševljen time. Prošao je taj kasting, pa su mi šapatom javili: "Upravo smo saznali, ti ćeš da vodiš taj kviz"... Rekao sam: "Ako je direktor tako odlučio...", tada je bio direktor Aleksandar TIjanić. U prvoj sezoni sam se malo borio - ja čovek iz prirode, sad studio... I onda je to nekako leglo i sada mogu da kažem da mi se jako dopada to što radim, zato što ima mnogo tih različitih ljudi koji se pojavljuju iz nedelje u nedelju, od snimanja do snimanja, pa mi je zanimljivo da s njima odradim onaj uvodni deo, da ih upoznam i oslobodim i uvedem posle u igru. Prolazimo zajedno kroz jednu fazu treninga, trudimo se - objasnio je on.

Popularni voditelj živi povučeno i u skladu sa prirodom koju obožava, te svaki slobodan trenutak koristi za druženje sa brojnim prijateljima, ali i da obiđe ljude koje je upoznao radeći svoju emisiju i sa kojima je ostao i dalje u odličnim odnosima.

S obzirom da privati život vešto skriva mnogi ne znaju koliko on godina, zapravo ima. Kad čuju odgovor mnogi se iznenade, jer očekuju znatno manju brojku.

Jovan izgleda jako mladoliko, a njegove godine mnoge zbunjuju. Poznati TV voditelj je rođen 22. aprila, 1960. godine u Beogradu, što znači da on ima 61 godinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs