AMAR GILE JAŠARSPAHIĆ

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE PRE FILIPA I PERUĆICE LJUBILA NJEGA, IMALI SU BURNU VEZU: Pričalo se da je ostavio zbog druge!



Pevačica Aleksandra Prijović je pre supruga Filipa Živojinovića sa kojima ima sina Aleksandra, bila u vezi sa Ljubom Perućicom. Međutim, na samom početku svoje karijere zabavljala se sa Amarom Giletom Jašarspahićem.

Celebrities
17:04h Autor:
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE PRE FILIPA I PERUĆICE LJUBILA NJEGA, IMALI SU BURNU VEZU: Pričalo se da je ostavio zbog druge!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Prošlo je više od 10 godina otkako je Amar Gile Jašarspahić pobedio na takmičenju ''Zvezde Granda'' i tako proslavio sebe i svoj rodni kraj - Kakanj.

Kako i sam navodi želeo je oduvek da stvori karijeru kakvu danas ima, te mu se za to i sudbinski ukazala prilika te se slučajno pojavio na audiciji za gorepomenuto takmičenje.

— Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je poslednja sezona ''Zvezda Granda'' i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom i kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpevam da bih što pre završio. Kada je Saša Popović video odakle sam došao odmah mi je sredio matricu i sve po redu — rekao je pevač, a prenosi Glossy.

Tada je publiku dovodio do suza i svojim interpretacijama dovodio publiku do suza. Kako i sada navodi, nove takmičare savetuje da pevaju pesme koje i sami osećaju.

— Ja sam toliko puta plakao uz ''Samo ovu noć'' zato sam je i pevao. Isto tako i uz pesmu ''Istina je druže'' koja kad sam je ja pevao nije bila nešto popularna. Žika Jakšić je bio oduševljen kad sam predložio to da pevam i evo moje izvođenje te pesme sada ima preko 60 miliona pregleda — objasnio je Gile.

Osim po pesmama i neverovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao.

Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo devojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspela da osvojio njegovo srce - Aleksandra Prijović.

Njihova veza bila je veoma burna, a oni su posle nekoliko raskida i mirenja još 2013. godine stavili tačku na svoj ljubavni odnos. Spekulisalo se da je Amar ostavio Aleksandru zbog druge devojke. Aleksandra i Gile su 2014. godine objavili duetsku pesmu pod nazivom ''Ma pusti ponos'', piše Pulsonline.

Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečje, nije bila to neka veza — rekao je sada Amar za ''Grand news''.

Gile je posle veze sa Aleksandrom uplovio u brak sa sa suprugom Enom. Dobili su sina, ali brak im nije opstao.

- Nije mi Aleksandra čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi - rekao je svojvremeno pevač za bosanske medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs