JEZIVA PRIČA

BILA UDATA ZA LEGENDU, IMALA SVE, A ONDA JE ĐAVO DOŠAO PO SVOJE: Mislila sam da sam demon i da sam izdala Hrista!(FOTO)

Mišel Hunciker prva supruga Erosa Ramacotija svojevremeno je upala u kandže sekte o čemu je nedavno prvi put detaljnije progovorila. U ono što je rekla zaista je teško poverovati...

Celebrities
Autor:
BILA UDATA ZA LEGENDU, IMALA SVE, A ONDA JE ĐAVO DOŠAO PO SVOJE: Mislila sam da sam demon i da sam izdala Hrista!(FOTO)
Foto: Profimedia

Nije tajna da je od svih žena sa kojima se zabavljao pevač nju najviše voleo, ali čak ni velika ljubav nije mogla da spase njihov brak u koji se uvukao ozloglašeni kult.

Naime, Mišel je u kandže sekte "Ratnici svetlosti" upala još kao mlada, a o svemu što je prošla je progovorila tek nedavno kada je otkrila više detalja.

"Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla sa vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da je to u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima", rekla je Huncikerova.

Mišel Hurcinger
Mišel Hurcinger foto: Profimedia

Takođe je u intervjuu za nemački "Stern" izjavila da su je ubedili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, verovala je da se čak i pica pravi od "demonskih" sastojaka.

Godinama nije imala seksualne odnose, a četiri godine nije komunicirala sa majkom i prijateljima. Članovi sekte uništili su joj brak sa Ramacotijem i uzeli joj mnogo novca.

Inače, kada je imala samo dvadesetak godina Mišel je imala sve - bila je slavna manekenka, upoznala slavnog muzičara, dobila sa njim ćerkicu, a potom su se i venčali.

Međutim, česta razdvojenost zbog njegove muzičke karijere uzela je danak, a kada joj je od stresa počela da opada kosa, pronašla je terapeutkinju koja joj je u početku bila prijateljica. Mišel tada još uvek nije bila svesna da se radi o sekti - "Ratnicima svetlosti", čije se verovanje temelji na prošlim životima i prizivanju mrtvih.

Mišel Hurcinger
Mišel Hurcinger foto: Profimedia

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", rekla je Mišel.

U sekti su joj rekli da je Ramacoti nekada bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo i da je neophodno da se odvoji od njega. Kada je muzičar shvatio šta se dešava, svojoj supruzi je dao ultimatum - ili on ili sekta. Hunciker se tada odlučila za sektu, pa je usledio razvod.

Dug vremenski period sve što ima davala je sekti i verovala je da bi bez njih propala. Osećala se usamljenom i ranjivom, a oni su sve to iskoristili. To je trajalo do 2006. godine, kada je Mišel konačno napustila sektu, vratila se normalnom životu i počela da živi punim plućima.

Mišel Hanziker
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs