dELI IH NERASKIDIVA VEZA

BIO JE VELIKA LJUBAV NAŠE SLAVNE GLUMICE, ĆERKA IH NEDAVNO PONOVO SPOJILA: Ovo je bivši suprug Radmile Živković!(FOTO)

Verovatno ste čuli za glumicu Bojanu Bambić, ali malo ko zna da je ona ćerka legende naše glumačke scene - Radmile Živković

Celebrities
Autor:
BIO JE VELIKA LJUBAV NAŠE SLAVNE GLUMICE, ĆERKA IH NEDAVNO PONOVO SPOJILA: Ovo je bivši suprug Radmile Živković!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Bojana Bambić je članica je Narodnog pozorišta u Beogradu i nedavno imala premijeru predstave "Iranska konferencija", gde je ponovo spojila svoje roditelje čuvenog snimatelja Predraga Bambića i majku Radmilu.

Poznata nalsednica plod je njihove velike ljubavi. Brak između glumice i snimatelja imao je neslavni kraj, ali je ono najlepše ostalo iza njega.

Posle braka sa Bambićem Radmila Živković se udala za Dragana Mihajlovića, ali i dans je, prevashodno zbog ćerke, u veoma dobrim odnosima sa bivšim suprugom, pa je tako i nastrala zajednička fotografija porodice, nakon ćerkine premijere.

Čuvena "Gospođa ministarka" je svoje glumačko umeće pokazala u filmovima i serijama uz koje je uživala cela bivša Jugoslovija, poput "Balkanske perestrojke", "Kamiondžija", "Petrijinog venca", ali i "Zone Zamfirove" i "Ulice lipa" u kojoj je ostvarila jednu od novijih i veoma hvaljenih uloga.

Predrag Bambić istakao se i kao direktor fotografije, snimatelj, i ali režiser dokumentarnih filmova, ali i kao glumac, u ostvarenjima "Zemlja istine, ljubavi i slobode" i "Dečko koji obećava".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs