ISKRENO

RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI: Jednom sam zapalio travu! Kad me je opalilo u glavu, to je bio pakao od života!

Radiša Trajković Đani otkrio je nepoznate detalje iz svog života.

Celebrities
Autor:
RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI: Jednom sam zapalio travu! Kad me je opalilo u glavu, to je bio pakao od života!
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Đani je u emisji otkrio da mu je jedna starija koleginica prvi put dala drogu i da ga je od toga, kako tvrdi, uhvatila paranoja.

- Samo nisam spavao sam muškarcem, sve sam probao. Bilo je sve u mladosti, nikakav osećaj. Jedna koleginica starija je imala i ja rekao "ne mogu, ne bih da umrem", a oni "ne umire se od toga". Ja probam, smirim se i uhvati me neka paranoja i nikad više u životu - rekao je Đani u "Sceniranju".

Radiša Trajković Đani
foto: PrintscreenJutjub/Kurir

Pevač se potom osvrnuo na iskustvo sa travom koje ga je duboko uzdrmalo i istakao da se zbog nje osećao potpuno drugačije.

- Jedanput sam zapalio travu. To je nešto najgore što sam uradio u životu. To sam se zezao sa nekim klincem. Video sam da nešto mota i samo duva. Tu sam mu rekao: "Šta bre to radiš mali", na šta je on odgovorio: "Smiri se matori, mnogo si nervozan, probaj malo da se smiraš". Ja tu uzmem cim jedan, drugi, treći, kad me je opalilo u glavu uhvatio sam se za stranicu od auta i mislio sam da ću ispasti na auto-put. To je bio pakao od života, sad i nikad više - rekao je Đani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs