STIŽE PRINOVA

VEST KOJA JE ODJEKNULA KAO BOMBA: Rijana je trudna - i to poprilično! Više nema skrivanja! (FOTO)

Pevačica je trudna i očekuje svoju prvu bebu sa reperom A$AP Rokijem, prenose svi svetski mediji

Celebrities
Autor:
VEST KOJA JE ODJEKNULA KAO BOMBA: Rijana je trudna - i to poprilično! Više nema skrivanja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Par je tokom vikenda fotografisan u Njujorku, gde je Rijana (konačno) pokazala trudnički stomačić, koji je virio ispod raskopčane ružičaste jakne. Njena oversize odeća bila je otkopčana pri dnu kako bi otkrila njen rastuću stomačić, koji je "ukrasila" nakitom sa zlatnim krstom i sa šarenim draguljima.

Na jednoj od slatkih fotografija, snimljenih u Harlemu, gde je A$AP Roki odrastao, reper ljubi buduću mamu u čelo dok uživaju u snežnoj šetnji na otvorenom.

O Rijaninoj trudnoći spekuiše se već neko vreme, ali su i ona i njen partner to nekoliko puta do sada demantovali.

Još u maju, A$AP Roki je govorio za GK o svojoj romansi sa Rijanom, nazvavši pevačicu "ljubavlju njegovog života". Kada su ga pitali kakav je osećaj biti u vezi, rekao je: "Toliko bolje. Tako mnogo bolje kada dobiješ 'onu pravu". Ona je jedan u milion. Mislim da kad znaš, znaš. Ona je jedina."

Što se tiče očinstva, A$AP Roki (33) je rekao da je osnivanje porodice „u mojoj sudbini, apsolutno“. Kako je tada rekao, "Mislim da bih bio neverovatan, čudesan i sjajan tata."

Izvor je potvrdio za magazin Pipl u novembru 2020. da su Rijana i A$AP Roki počeli da se zabavljaju nakon godina prijateljstva. Par je izazvao glasine o romantici otkako se Rijana rastala od svog trogodišnjeg dečka, milijardera Hasana Džamela, u januaru 2020. Tog jula je predstavila A$AP Rockija u svojoj kampanji Fenti Skin, a dvojac je dao nekoliko zajedničkih intervjua kako bi promovisao saradnju.

Rijana je ranije govorila o planiranju porodice, rekavši britanskom Vogu u martu 2020. da „shvata da je život zaista kratak“ i pronašla je novi pristup životu bez besmislica.

Mi im od srca čestitamo!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs